AyFa1608 minikkurabiyelerinannesi inşallah meleğini sağ salim alırsın kucağına canım. Benim yaşadıklarımı yaşıyorsun şu an ben maalesef elim boş çıktım inşallah sonun hayırlı olur Rabbim yardımcınız olsun
taninmayananne minikkurabiyelerinannesi insallaah hayirla saglikla kavusun. hastane bulabildiniz mi sabah diger postlsriniza baktimta ordan biliyorum
minikkurabiyelerinannesi taninmayananne evet buldum canım hastanedeyim 3 saat de bir nst ile bakılıyor idrar toplanıyor tansiyon ilacı başladılar sabah akşam içeceğim böyle gözetim altında olacağım 🤲🏻 Sağlıkla gelsin miniğimiz inşallah üzmez bizi
EmelBG_ minikkurabiyelerinannesi Stajyer doktorlar var büyük ihtimal ondan basından savıyorlar 👊🏻.Umarım hayırlısıyla atlatırsınız
minikkurabiyelerinannesi sendekimsinnn Ben iyiyim , beneğimhala küvezde durumu stabil bekliyoruz ❤️🤲🏻
minikkurabiyelerinannesi betulce bekliyoruz canım bebeğim şu an hala küvezde doktorumuz durumu stabil diyor , sabır. 🤲🏻❤️
Minikbebegim1999 minikkurabiyelerinannesi dualarimiz seninle Rabb’im esirgesin sağlıkla gelsin inşallah ❤️
betulce minikkurabiyelerinannesi Allah şifa versin. Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğin doğumuna neden karar verildi süreç nasıl ilerleri anlatabilir misiniz