minikkurabiyelerinannesi Lylts İnşallah öyledir yani en son iyiydi bebeğim su an da oynuyor hareketlerini takip ediyorum. 😌🤲🏻
minikkurabiyelerinannesi Kaganimm bugün perinotolojiye gittim yine bütün gün kontrollerim yapıldı yeni geldim evime yatış yapamıyorlar bizde önerdiğiniz hastaneleri arıyoruz müsaitlik olanlardan bilgi alıyoruz kabul etmeyen hastaneler var maalesef
minikkurabiyelerinannesi Cnscnscns Allah razı olsun 🤲🏻 Su an İçin takip altındayım doğuma alınmadım henüz
minikkurabiyelerinannesi Novaa teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🏻 İnternet üzerinden numarada ulaşabilirim dimi
minigiminannesi03 minikkurabiyelerinannesi allahim safi ismile yardımcınız olsun allahim tek ayazda ikisininde güç kuvvet versin inşallah hereey güzel olacak annesi sürekli elini karnına koy onunla konuş kötü olanakları sil at aklından yaşayacaklarına hayal et ve anlat inan bunu yaparken inan faydasını göreceksin 5 haftalikken kanama olmuştu korkmuştum
minikkurabiyelerinannesi minigiminannesi03 çok teşekkür ederim öyle yapıyorum hep konuşuyorum onunla ❤️
Gulcann_ minikkurabiyelerinannesi yeker nuri Doğum yapacağım hastanede perinotoloji uzmanı da var yenidogan yoğun bakımı da ama doktorum ayrı kliniği halkalı da hastane Esenyurt’ta
minikkurabiyelerinannesi elifuslu1002 takip ediyorlar henüz doğuma falan almadılar bilmiyorum kaç perinotolog gördü hepsi aynı şeyi söylüyor çok acil değil diyor ama nasip Ya gerçekten çok dua ediyorum 😞
Duygunas minikkurabiyelerinannesi hayırlısı ile inşallah kucagınıza almayı nassip etsin allahım sagsalşm kavuşun