Minikmucizelere Asli2023 bana iki uc ay korun dedi korunmadimiz zamanda benim içinde sağlıklı hayırlısı olur inşallah ya 🤲
Minikmucizelere Nujinkanat yok canım kürtaj için önce yatis veriyolar aç olana kadar bekliyorsun sonra goturuyolar bayiltarak yapiyolar kurtaja girmeden once bussuru kağıt imzalatiyalar ztn seninki kendiliginden düşmüş sanırım
Nujinkanat Minikmucizelere kağıt imza yaptılar ama bayitmadilar ultrasonda bakarken ağrım olduğu için kanama geldi için baktılar dediler işte düşmüş kalanı makasla aldı içime bişi koydu ve kanı aldılar vakum ne diyorlar bütün kanı hemen hemen 🤔
Minikmucizelere Nujinkanat evet vakumla oluyomus kürtaj ama ben nasi yaptilar bilmiyom baygındim internetten arasturmistim vakumla oluyo flaan diye o zaman seninde mi kürtaj ki
Nujinkanat Minikmucizelere yok normal ya çünkü bayıltmadilar ve ameliyat odası değildi ultrasonla baktılari zaman düştü sonra aldılar işte
Minikmucizelere Nujinkanat bencede canım ya normaldir yoksa dedigin gibi amaliyathaneye falan gotururlerdi Çok geçmiş olsun bu arada