Semilk05 Kızlar 18+3 deyim 1 kilo aldım sadece bugün kontrole gittiğimde doktorum çok az kilo almışsın diyetisyene yönlendireyim dedi sana beslenme programı hazırlasın dedi. Daha önce zayıf olup da diyetisyen yardımı alan var mı ?
Sedaknr Semilk05 kız ne alaka. Bebeğin haftasına göre iyi mi ona niye bakmıyor. İnsanlar doğuma kadar kilo almıyoda 4 kilo bebek doğuruyor. Ben ilk defa duydum böyle bişey
Mrv135 Semilk05 Ben sizin haftanizdayken iki kilo falan almıştım gayet normal değil mi 20 lerden sonra kadar almanız bile normal bence. Diyetisyene dengeli beslenip az ve öz kilo almak için gidilebilir ama ben aylardır sabitim gebelik şekerinden dolayı gidiyorum.
Fundaaaaa Semilk05 bende 18 haftalığım 5 kilo aldım beni de doktorum bu ne bu kadar şişme insanlar ikişer üçer kilo veriyor diyip diyetisyene yolladı 🫠 3 ay sonuna kadar progestan kullandım ve sadeceee yattım bana hormon ilacı kullanıyorsun normal kilo Alman bu kadar demişti anlam veremiyorum bazen yaa
Selamcanim Semilk05 demek ki 36. Haftamda 5 kilo aldığımı duysa doktor bütün diyetisyenleri kapıma dizer. Öyle şey olmaz yahu. Bence gayet iyi kilon. Tabi daha iyi bilir doktor da. Bebek iyiyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.
Hulus Semilk05 20. haftama kadar bende hic kilo almadim cogu kişi almiyor zaten bence bosu bosuna tedirgin etmiş doktorunuz sizi. Benim yengemi bile doktor 40 kiloyla diyetisyene yönlendirme gereği duymadı gebeliginde. Özel hastaneyse yapiyorlar ama bunu.
eylulicten Semilk05 doktor olduguna emin misiniz? Ben bugun kontrole gittim 30.haftada hamile kaldigim kiloya dustugumu gordum ama bebek kilo almis sorun etmedi. Sacmalamis. diyetisyene gebelik sekeri cikarsa yonlendirir. Ozel hastaneyse para icin yapmis olabilir
Beyzanur01 Semilk05 Bende 18 haftalık bende hiç kilo almadm doğru düzgün beslenemiyom canm istemiyo iştahsızlık var ama çok şükür bebiş gelişimi iyi