cns__ sezgii lokman hekim Könül hocaya gidiyorum çok memnunum. Gerçekten çok ilgileniyor ve güler yüzlü. Her kontrole gittiğimde de sanki ailemden biriymiş gibi bebişi görünce benle beraber seviniyor.
eylulicten sezgii kecioren medical park doc dr yetkin karasu. Yemin ederim uzerine doktor yok ya. Suan tatildeyim ucak icin rapor alacagim muayeneye gittim adam 2 dk oldu olmadi bakali. Yetkin hoca 30 dk bakıyor her ayrintisini da soyluyor. Ayni zamanda tatli dilli sevecen bambaska. Bu arada Ankarada bende cok doktor degistirdim. Eryamana da gittim devlete de gittim. Yok yani gercekten docent olmasi ayri bir sey
segah06 sezgii Mahall’de Onur Topçu kesinlikle. O kadar ilgili ve hastasını dinleyip, sizi sizden çok düşünen doktor ki … Bir arastırın isterim sitesini. Ben çocuk planlamasında tanıştım, o günden bu yana daimi doktorum canım♥️
cns__ 2prenses1prensannesii demettekine gidiyorum ama orası tıp merkezi olduğu için doğumu etlikte yapıcam. Doğum paketi aldım ben paket almadan önce demette muayene 215, akayda muayene 415ti. Muhtemelen etlikte 400lü bi şey olabilir diye düşünüyorum.