Nskyhn NurAkdis evet hiç durmuyor çok üzülüyorum bazen. İçim gidiyor. Bagirsam korkar geçer mi diye gülüyorum ama kıyamıyorum yaaa
NurAkdis Gerçekten ben de üzülüyorum bişe yaptım da korktu mu diye. Genelde de aniden ayağa kalktığımda, arabadayken ani fren olduğunda, blender çalıştığında 😇🤦🏻♀️
Nskyhn NurAkdis benimki de yatarken falan bir tutuyor bir daha geçmiyor bak aklıma ne geldi süpürge sesine de yapmıştı 🙈 ama her bebekte oluyor normal bir şey ya. İçim öyle rahatlıyor. Çok uzun süre geçmiyor yazık ya can çekişiyor gibi 🙈
Bet-53 NurAkdis ay bende de öyle hatta dün gece 34 haftalığım Suyunumu yuttun annem helal diyorum sıkıldın ama az kaldı diyorum üzülüyorum korkuyorum bir yandan kıyamıyorum 😂😂😂
suelin NurAkdis hapsirik mi hıçkırık mi bilemiyorum ama icerde kelebek uçuyor gibi olsun sağlıklı olsun da varsin hareketli olsun
NurAkdis suelin kesinlikle. Sadece acaba korktu mu diyerek insan kendini sorguluyor 😇 çok fazla olunca. Rabbim hepsini de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin♥️
suelin NurAkdis Amin ecmain inşallah hiç kuruntu yapma bacım hareketliyse sağlıklı demek cinsiyet nedir?