Bs45 Kızlar yaklaşık 3 4 gündür goguslerim ve karnım çok kaşınıyor kollarım filen de ve hiç kurumazdi karin kismim komple kuru bi şekilde beyaz beyaz sizde de böyle oluyor mu.
rileyss Bs45 nemlendirin hatta çatlak kremine başlamadıysanız hemen başlayın. bir de tırnaklarınızla falan sakın kaşımayın çatlamasına sebep olabilirsiniz. avuc icinizle kıyafetlerin üstünden kasıyın dayanamazsanız
Cansugunel0619 Bs45 çatlamaya başlıyor kaşınan yerlerin vazelinle nemlendirebilirsin yada marketten ağda yağı al göğüslerinden başlayıp baldırlarına kadar komple sür doğurmaya hastaneye gidene kadar eğer sürüp sürüp birden bırakırsan ertesi gün çatlar vücudun
Bs45 rileyss vallahi tirnagimla filen kiyafet üstünden de çok kaşıdım sanki uyuz olmuşum gibi 😂 çatlak kremi kullnnya başlamıştım canim
Nurcin ben de 15+4 üm.. benim de kaşıntı var karnımda.... ama sanki içten gibi geliyor. dıştan değilmiş gibi.. sen de de öyle mi?
Tugcezhan Bs45 13hafta biraz erken çatlak kaşınması için bence. Sadece karnın mı kaşınıyor? Başka yerler de kaşınıyorsa karaciğer değerlerine bi baktırmanı isteyebilir doktor
Bs45 Tugcezhan karnım ve goguslerim canım ama daha çok karnım kaşınıyor tabi cuma günü gittiğimde bi soylymm bakalım doktora.