minikmucizemmmmmmm Kızlar bugün paketim bitmişti mecbur elden para ödedik bir zam gelmiş ki dudaklarım ucukladi siz ne kadara gidiyorsunuz ne kadar doğum ve muayene dediler
fatmaa37demi5 minikmucizemmmmmmm muayane ücretim 235. Normal doğum olursa 3 bin sezeryan olursa 3.600
Skdinc minikmucizemmmmmmm Gop medicalparka gidiyorum. Özel sigortam var elden vermiyorum ama ne kadar ödendiğini görebiliyorum. 500 küsür muayene doğumu vs sormadım.
Gulsum96 minikmucizemmmmmmm medicalpark Samsun’a gidiyorum Muane 415 TL doğum 9600 TL dediler +2500 TL epidural
Gamzerk0 minikmucizemmmmmmm Medical Park Bahçelievler 685 TL muayne doğumu bilmiyorum ama bir hafta ve bir gün arayla fiyatta çok fazla artış olduğunun 485 den 560 oldu 560 dan 575 dediler doktora gittigim gün 685 dediler
minikmucizemmmmmmm Adfghjk234 hangi doktor canım gebzedeki doktorları az çok bilirim gebzeden İzmit’e gelin geldim medarda doğum ne kadarmis
Tuba11 Gamzerk0 Merhaba bende Bahçelievler Medikal Park a gidiyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba.
minikmucizemmmmmmm Sblaydnn hangi doktor canım çok pahalı olmuş ya ben 415₺ ödüyordum 720₺ olmuş doktorumun muayene ücreti
Sblaydnn minikmucizemmmmmmm Ümit Aydına gidiyorum evet bayaa pahalılanmışlar ben aslında Medara gidiyordum uygun biraz daha orası 415 yapınca ne fark kaldı diye MedicalParka geçtim