Annesininportakali53 Sevgisahraazra aha bende burda bekleyim yani kız erkek farketmez ama insan alışveriş yapamıyor heves ediyor. Banada 24 e kadar kız 26 da doktor değiştirdim kesin erkek dedi sana kim kız dedi bende haftaya başka bir doktora daha gidicem ama pipiyi bende gördüm yinede ikna olamiyorum
Asli2023 Sevgisahraazra doguma kadar kiz denildi bize sancilandim doğuma gittim nts filan ultrosona bakio doktor kızımız gelio diye normal doğum yaptım kucağıma erkek bebis verdiler hayatımın şokunu yaşamıştım
Gzm012 Ilk kızımda malesefki buna benzer yaşadım 8 ay erkek dediler son ay doktoru degistirdim bazı sebeplerden yeni doktorum kız olduğunu söyledi herşeyi mavi kaldı 🤦♀️ şimdi erkek gibi bi kızım var 8 yaşında ❤
Damlacaa Detaylı ultrasonu bekle , orda erkekse testislerije kadar görünüyor kız ise orda da yumurtaliklarina kadar yine detaylı bakılıyor. Bacak arası vs ikilemini yaşamak zorunda kalmiyo doktorda.
Sevgisahraazra Annesininportakali53 bana Adana’da baya ünlü bı doktor erkek dedi pipiyide gösterdi 2kizim var benimde herkes sordu bende erkek dedim bugün gittim bacak arası boş kız dedi doktor kesin olarak
Kelebe05 Annesininportakali53 yaa ama nasıl bacak arasını hiç mi görmediniz çünkü en son 19 haftalık gittim gayet boştu sizin öyle bir durum olmadı mı sağlıkla gelsin tabi 🤲🥰
Dorukmomss Annesininportakali53 hahaha bütün cinsiyet ile ilgili paylasimlarda seni goruyorum cnku bende geziyorum bu postlarda seninle ayni durumdayiz bende hala inanamıyorum alisveris yapmaya korkuyorum hevesle bi alışveriş yapamicagm için üzülüyorum net degil cnku hicbsey
Damlacaa Sevgisahraazra Devlet hastanelerinde perinatoloji bölümü var , gittiğin kadın doğum doktorun zaten söyleyecektir detaylı ultrason yaptırman gerek diye sizde eğer gittiğiniz hastanede o bölüm varsa sevk açmasını istersiniz doktorunuzdan. Benim olduğum şehirde üniversite hastanesinde vardı ben üniversiteyi aradım orda yaptırdım. Ama şehir Hastanesi’nde de varmış sonradan öğrendim 🙏🏻
Annesininportakali53 Sevgisahraazra doktorlarda ilginç gerçekten belli bir haftaya gelipte hala cinsiyeti doğru soyleyemiyorlarsa ya hiç cinsiyet tahmini yapmasınlar yada bu işi yapmasınlar 30 haftalik oldun ben daha öğrenemedim şaka gibi. Bende kendi doktorum pozisyonundan emin değilim ama kesin kız bagdaj kurmuş ama gördüm kesin kız hep böyleydi yani en son kendi doktorum diğer doktoru önerdi 8 haftalikken bile doğru tahmin yapıyormuş hiç yanilmamis bende ona gittim başta bacak arasına baktı erkek dedi bende pipi yokki dedim meğer adam testisleri görmüş sonra öyle diyince bana pipiyi kordonu gösterdi ve kesin erkek olduğuna inandım ama yinede işte ya değişirse diye kafamda dönüyor
hayirlisi06 Sevgisahraazra iki kızdan sonra gönül tabiki sağlıkli olarak erkek ister sizi anlıyorum inşallah Dr yanılmışdr sağlıklı hayırlı vatana millete hayırlı oğlun olsun
Annesininportakali53 Kelebe05 ben 12. Haftada bacak arasını gördüm sonra bana göstermediler çok hareketli diye istesemde ayrit edemem diye ama hep soylemde bulunduler bir kere bacakları havadaydi emin değilim ama yüksek ihtimal kız dedi sonra başka doktora gittim kordon vardı ama kesin kız dedi sonra kendi doktoruma gittim bagdaj kurmuş ama kesin kız alışverişe başlayabilirsin demişti iyi ki baslamamisim hep erkek hisediyordum ruyamdada gormustumv26. Haftada erkek olduğunu ogrendim
Sevgisahraazra Melekprenses ultrason resmi yok ama renklide testis lerini gösterdi ince bi cizgi vardı buda pipisi dedi bugünde gittim bacak arasi boştu