Gzmklncc nilsmomy Kayseri’de yaşıyorum burasıda öyle bende düşündüm ama eşim onları gördükçe daha çok üzülürsün gerek yok dedi🥰
Gzmklncc Herkes bebek kıyafeti mağazası yazmışlar 😂 kızlar 3 kaybım ve polikistik sorunum var tedavi gördüm bıraktım bebek eşyası olan yerin önünden bile geçirmiyor eşim onları gördükçe üzülürsün diyor 🙏🏻
nilsmomy Gzmklncc kusura bakmayın bilmiyordum Allah en yakın zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip eder inşallah 🤲🏻
Nskyhn Asyabuse aynen öyle. Yani annemin dükkanda bir kenarda çorap standı var ama günlük satılan bir şey değil ki çok nadir
Nskyhn limoncicegim2 aynen uzak durun 🙏 yine kendiniz bilirsiniz ama o toptancı bile böyle diyorsa. Çünkü adam çok zengin kocaman dükkanları var. Sırf oğlu oyalansin diye girmişti pişman oldu ama yine de 3-5 kalıyor diye oğlu devam ediyor
Sevensevilen Gzmklncc terziliginiz olsa keşke. Babam toptan kumaş satiyor. Mühendis mimar müşterilerimiz artmaya basladi. Çok kar bıraktığı için ikinci iş olarak Müslin - Poplin - pike ürünlerine giriyorlar