Enguzelhaber Selam hanimlar 😊 17+2 yiz cok sukur 11mart dedi doktorumz tahmini doguma. Şikayetleriniz var mi neler
Nsns Enguzelhaber 11mart bizimde 17+2 3kiko aldım 🤭 herşey yiyorum valla hiç hoş değil ama maalesef 😑
Alisatina Enguzelhaber 18+4olduk oğluşumla 👦 18de ayrıntılı ultrasyona gitcez cok merak ediyorum 😊kilo almadım aksine 4kilo verdim umarım daha veririm
Enguzelhaber Nsns cinsiyetinizi ogrendnzmi bize kiz dedi 😊 yaa cok az almissnz ben de herseyi yyirmm coook aldm valla 7 kilo aldm ya zaten kilom var ve kilo almaya cook musait hemen alirim 😔
Nsns Enguzelhaber valla birden alıyorum azıcık yesem çok müsait benımde merak etme 😆 akşam biraz ekmeği fazla kaçırınca terazi oynuyor ☹️ 11+6 da erkek dedi öylede kaldı şimdi tetanoz aşısı var 19. Haftada sonrası ayrıntılı ultrason bakalım bebeği hissettiniz mi
Enguzelhaber Sebahat42 Allahim bagislasin evlatlarmizi mide bulantilari icin tuzlu seyler tuket beyaz leblebi iyi glio
limoncik Merhaba.Bende 17+3 haftalik.Regl agrılarına benzer hafıf agrılarım oluyor,amma devamlı deyıl.Bırde vajınam da batmalar oluyor.Normal mı sızce?
Nsns Alisatina o zaman kusma mide bulantısı vardır bende hiçbirşey yok o konuya dair 😁 kaç kilo hamile kaldın ki 4kilo verdin ?
Zmraemr Alisatina 18.haftada ayrıntılı ultrason erken degil mi ? 20-24 .haftalarda bebegin organları belirgin olduğu icin hbu haftalar uygun görülüyor. Dr unuz mu istedi bu haftada
Reyyan1310 16. Haftamdayım Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️☺️ Ara ara batmalar bendede oluyor birde gaz sancım çok fazla 🤭🤭
Alisatina Zmraemr 18denesemmi 22sine kadar yaptırra bilirsin dedi ewet arkadaşının yaptığı yere gönderdi hatta BİLÇEK E ORDA YAPTIRCAM
Gucluanne Hanımlar ben de 17 deyim . Henüz kilo almadım . Birşey soracağım , geceleri sağ veya soluma yatmaya çalışıyorum ancak farkına varmadan sırt üstü uzanırmışım, birkaç gündür karnımda hafif ağrı oluyor acaba ondan mı kaynaklı yoksa hafif ağrıların olması rahim büyüdüğünden midir 🤷🏻♀️
Adelyasule Bizde bugün 17 olduk 🙈 çok şükür benim bel ağrılarım oluyor 😏 ve hala göstermedi kendini ufaklık 👶
KbraSeerDuman 15+3 olduk 😉 mart sonu nasip olursa kucagımıza alıcaz ıns 😊 şuana kadar 3 kilo aldım zaten tombiş oldugumuzdan fazla almamak lazım 😉