Deletedmom_7 Arife2736 merhaba meme reddine sebep oluyor diyorlar kullandıysaniz yaşadınız mı bu durumu? Sonradan bıraktırmak zor oluyormuş diyorlar ben de aldım ama
Arife2736 Deletedmom_7 aksine kullanmasaydim göğüs tamamen birakicaktı mastit yaptı göğüsüm Allah tan bilen birine denk geldim tavsiye üzerine aldım kaç ay kullandım çok hatırlamıyorum ama mememi kendi kavramaya başlayınca bıraktım ürünü emmeye devam etti her bebek farklıdır tabi kolaya alışınca zor olanı istemiyorlar ama istlrar edersen bı sure sonra alıyor memeyi
Pineapplemom Melokrks sezeran oldum cok knama oldu dependi değiştirmek zor dependin içine büyük ped var e bebekte ondan taktım 8adet depend kullandım o peddende sadece bir tane kaldı düşünün cok oluyo knama
Deletedmom_7 sersss ilk bir ay sadece serum fizyolojik yapın aspiratör önerilmiyor ama 1 ay sonrasında sürekli kullanacağıniz bir şey olduğu için kesinlikle almalısınız. Serum fizyolojik ile birlikte kullanacaksiniz. Bebekler burnu tıkalı olduğunda meme de emmezler.
Deletedmom_7 Anonim11 gümüş kapak gerekli mi anneler? Göğüs ucu kremi aldım ama gümüş kapak almadım çok pahalanmış
gunel91 Dileksb onu govus ucu olmayanlar aliyor cocuk rahat emsin yoksa ememiyor. Benim govus ucum var onnan almadim.
Deletedmom_7 gunel91 duruma göre hareket edeyim diyorum çok pahalı geliyor göğüs ucu kremi aldım zaten onu da alırsam 300 lirayı geçiyor eskiden 120 lira falandı 270 mi olmuş uçmuş 🙄🥴
mervebeklevic PapatiA kesinlikle alınması gereken bir ürün çocuğun kusmaması icin kafa kısmının yüksek oldugu bir yatak. Aynı zamanda çocuğun kusmasını engellerken adında olduğu gibi mide sorununu da engelliyor( reflü) olmasını. Ben aldım ablamda kullandı sürekli kusma vs sorunu yaşamadı. Emzirdikten sonra direkt yatırırdı boğulma riskini azaltıyor çocukta kussa bile
Deletedmom987 Kesinlikle emzirme yastığı, depend, puset, bol bol ağız mendili, alt değiştirme örtüsü, ateşölçer, silikon göğüs ucu aklıma gelenler bunlar çok işimi gordu. Keşke almasaydim dediğim bir şey olmadı her şey kullanışlı almışım
Senazeynep34 Nem ölçer gerekli mi arkadaslar? Telsizde sıcaklık ölçer var ama nem ölçer yok. Bu arada hava nemlendiricim var. Astım hastası olduğum için hava nemlendiricisi hep kullanırım bebek için özel değil yani. Bebek aynı odada olacağı için nemlendirici de kullanmış olucam yani
mervebeklevic PapatiA yani öyle de olur tabi de gerekli ama gerçekten yan yatırınca yine çocuğun kafası reflü yatağı kadar yüksekte kalmıyor reflü yatağının bir diğer sebebi zaten kusmamasını sağlamak yan yatırma pozisyonu kustugunda bogulmaması icin yapılan bi uygulama 🙏🏻 Ama tabi oda cözüm
Deletedmom_8 Tubacngl ben ilk etapta 3-6 ay alcam canım. Büyük olsa bile önemli değil. Ama 0-3 ya da yenidoğan alırsam giydireler bi kaç ay sonra boşa gider kollarını katlar giydiririm
cahillesohbetikestim Anonim11 Gerekliler Emzirme yastığı Babynest Ateşölçer Ağız mendili Zıbın bol miktarda Gereksiz pek bir şey almamışım 😁
Muniii Kesinlikle reflü yatağı Emzirme sütyeni Gögüs pedi Ana kucağı Müslin örtüler Ağız mendili Bolca zıbın😂
mekutlu12 Tubacngl aynen delikli vardı bende kullanmadım sadece bazen altına serdim yatarken 😃 triko tarzı ince iplikten örülmüş battaniyeler çok iyi oluyo sıcacık tutuyo dışarı çıkarken de kalın yün örgü arkası peluş battaniyeye sardım hep