Emzirme yastığı daha hamileyken uyurken kullanmaya başladım özellikle sezaryenden sonra oturmak zor oluyo koluma iyi destek oluyodu zaman zaman bebeğim kucağımda uyudu boynuma destek olarak koydum daha 3 aylıkken yatmaktan çok rahatız olduğu için bebeğim oyun oynarken boynunun altına koyuyodum kendini oturuyo sanıyodu 😂 oturmaya başlayınca da düşmesin diye hep sırtına destek olarak koydum yani hep çok işime yaradı evde odadan odaya bizimle gezdi 😂 hiç yanımdan ayırmadığım reflü yatağım iyi ki vardı
İnternetten sezaryen sonrası diye bi korse aldım nerdeyse hiiiç kullanmadım ilk günler kapanmadı bile 75 kiloydum ona rağmen kapatmaya zorlayamadım bile çok canımı yaktı ha sonra kapanınca da kullanamadım yine çok rahatsız ediciydi. Onun yerine atlet tarzı korselerden giydim hem rahat hem giydiğim şeylerin altından bile belli olmuyodu.
Lansinoh kremin hiç bir faydasını görmedim uzun süre kullandım belki işe yarar diye ama yok. Avent göğüs kalkanı kullandığım sürece biraz daha rahatlatıyodu ama hareket ettikçe biriken sütlerin üstüme başıma akması ve çıkardığım zaman tekrar acımaya başlaması iyileşmeme fayda sağlamaması olumsuz yönleri. 2 buçuk ay göğüs ucu acısı çekmiş biri olarak garmastan pomad kremi kesinlikle öneririm bi kaç günde geçirdi. Aklıma şimdilik bunlar geldi daha çok vardır eminim.