Arife2736 Anonim11 siikon göğüs ucu kesinlikle alın derim ilk doğumda çok eziyet çektim sol göğüs ucum yoktu emmesi oğlum mastit oldum şimdi ikinciyi bekliyorum ilk onu aldım
Sevvalkaya Anonim11 valla 24 gün oldu doğum yapalı üstümden çıkarmadığım emzirme sütyen ve atletlerim kesin alınmalı büyük rahatlık normal sütyen felan memeleri sıkıyor ve kesinlikle hastanede bile kullandığım göğüs kalkanları hala kullanıyorum hem fazla sütü alıyor bende biriktirip dolaba atıyorum hemde göğüs ucu kıyafetlere yapışıyor sürtünce ağrıyor bunu engelliyor benim olmazsa olmazlarım bunlar
Kalbim59 Ana kucağı ateş ölçer reflü yatağı meme ucu kremi emzirme yastığı en önemli şeylerden benim için ilk çocuğumda vazgeçilmezdi ama bebek telsizi gereksiz zaten yanımızda yatıyor onu almasam olurmuş
mekutlu12 Kalbim59 ayy bebek telsizi gereksiz mi ben keşke alsaydım fiyatlar uçtu diye ah vah ediyorum şimdi. Kızımın uykusu çok hafif ne zaman uyanıcağı belli olmuyo o uyuyunca çıkıp balkonda falan oturamadım yaz boyu hep içerde onu bekledim her an uyanır duymam diye. Daha az önce bile yaşadım artık uyanınca kendi kalkmaya başladı uyandığı yerde kalkıp oturmuş yanına koyduğum destek yastıkları da yere atmış kontrol etmesem kesin düşerdi aklım gitti ya bakmasaydım diye
Dileksb Arife2736 gümüş kapak kullandınız mı peki? Ben gümüş kapak aldım ama silikon göğüs kalkanı da almak gerekir mi?
Cerenmert Arife2736 Nasıl kullanılıyor peki onu takıyosunu cocugumuz ordanmı emiyor yanı meme ucuna temas etmeden
advice Sevvalkaya siz emzirme sütyeninizi nereden aldınız acaba, hangi markaları önerirsiniz? h&m’de gördüm, penti’de gördüm ve dagide gördüm, siz hangisini kullanıyorsunuz, galiba lcw’de de var.
Arife2736 Dileksb gümüş kapak yara olmaması için benim dediğim plastik wee baby markası kullandım göğüs ucum yoktu onun için bebek emsin diye
Baharow Dileksb gümüş kapak bi işe yaramadı bende çok yara oldu şuan tek faydası iç çamasırına meme ucunun sürtünmesinin engellenmesi. O yüzden kalkan al derim sütünde boşa gitmez.
gunel91 Dileksb onu govus ucu olmayanlar aliyor cocuk rahat emsin yoksa ememiyor. Benim govus ucum var onnan almadim.
Meltemaslege Arife2736 9+6 dayım ben şuan için göğüs ucum sürekli dışarda acaba doğuma kadar içeri kaçarmı yoksa aynı kalırmı ?
Arife2736 Oznurozdemir malasef çok çektim bende wee baby kullandim memnun kaldım [](https://)https://ty.gl/cdwgrs6dy8
zeynepaylaipek Oznurozdemir emzirdiikce çıkıyor arkadaşım hiçbir şey kullanma araya ürün koyma çocuk buna alismasin sen emzirdiikce ucu cikacak sende şaşıracaksın
Karanfil_ Oznurozdemir wee babynin göğüs Oznurozdemir wee baby marka al şeffaf benimde yoktu onun sayesinde hem bebeğim emebildi hemde göğüs ucum şimdi çıktı baya büyük 😃 37 günlük anneyim
advice PapatiA reflü yatagının adına bakmayın siz reflü için değil o… bebek uyurken kusarsa bogulmasın diye böyle eğimli yatak kullanılıyor, kesinlikle bence de olmazsa olmaz, ben alıcam.
Kalbim59 PapatiA internete yazın canım bakın çok faydasını gördüm ben dik bir yatak emzirip yatırınca boğulmaması için yani boğulma önleyici yatak yan yaptırabiliyorsun
mervebeklevic PapatiA kesinlikle alınması gereken bir ürün çocuğun kusmaması icin kafa kısmının yüksek oldugu bir yatak. Aynı zamanda çocuğun kusmasını engellerken adında olduğu gibi mide sorununu da engelliyor( reflü) olmasını. Ben aldım ablamda kullandı sürekli kusma vs sorunu yaşamadı. Emzirdikten sonra direkt yatırırdı boğulma riskini azaltıyor çocukta kussa bile
Arife2736 advice fiyatlar almış başını gitmiş ben gereksiz görüyorum onun yerine yattığı yatağa eyim verdik ikinciye de aynısı yaparım o parayla başka şeyler alırım
limoncicegimFO advice hem lc den aldım çok hoş daha önce de öyle süngerli aletini kullanıyordum aynısı sadece bu emzirmek için göğüs kısmı açılıyor tek farki
Zeynepben advice ben pentide uzun zaman çalıştım ve bu zamana kadar alip ta pişman olanı gormedim suanda indirim var hatta 160tl olan sütyenler 60 tl olmuş bulur bulmaz alicam hem sütyenlerini hemde atletlerini tavsiye ederim çok rahat ve hamileyken bile kullanlar ertesi gün gelip çok begendim bir kaç tane daha alicam diyorlardı
Melisaaa88 advice ben dagiden aldım henüz kullanmadım ama yıkadım ütüledim katilesi bozulmadı hala 3 al iki öde var sanırım şans verile bilir
Sevvalkaya advice pentiden emzirme atleti aldım ve öyle denk gelmiştim civilden de aldım sütyen aldım penti daha kaliteli tabi ama bence civildeki de iş görüyor ve daha uygundu
Deletedmom_8 Arife2736 100-150 lira bişey alt tarafı. Bebekten önemli değil bence. Verilen eğim düzelip gözden kaçabilir. 100 lira verip garantiye almak varken ne bileyim..
Abcd12 mercimekmi bence tulumu şimdi alma hani nasıl olsa kimildamadan yatarlar az hareketlenince al ben öyle yapicam 4-5 aylikken