DefneErva bı de şu var herşeyi online alsanız dahi kargosuydu gelmesiydi bulmasiydi secmesiydi derken epey vakit geçiyor örnek PTT yerine göre çok geç getiriyor mesela ya da mağazadan alacaksanız son aylar son haftalar epey ağır geçiyor vucutsal anlamda (36 oluyorum bu gece) havalar zaten sıcak daha zor oluyor yani her türlü sıkıntı en azından benim nazarımda bir de son haftalarda kurut yıka gerçekten hemen bitmiyo yani en azından hemen bir güne sığmıyor herşey kurutma makinesi varsa kolay olur tabi orası ayrı bir de hepsi çakışır diye söylüyorum kışlık hazırlık ya da buzluk şeyler yapacaksanız hepsiyle bir arada uğraşması baya yoruyor üstüne ev temizliği çanta hazırlığı derken karmaşıklaşıyor ha tabi yardımcı olacak birisi ya da yakınınız varsa kolay olur ama yine de bu haftalarda halletmeye çalışın bence bazı şeyleri benim annemler başka şehirde bir tek eşim var yardımcım o da çalışıyor zaten yapabileceği seyler kısıtlı ister istemez o bana sağolsun yardım etse dahi işlerin çoğunluğu gün içinde halledildiginden gün içinde de tek oluyosun yine bir nevi🤗bu saydıklarım olmasa sadece alışveriş derdi olsa en kotu 35.haftaya kadar da elbette yapılır ama malesef hepsi çakışan şeyler 🤗en azından son haftaları yaza denk gelenler için