tugbacns her gün yaparak. Sabah kalktığında hemen yaparsan gözüne batmaz. Ben erken uyanıyorum yatak iyice havalanmadan toplamiyorum o arada çamaşır ayarlanacaksa onu falan yapıyorum ortalığı topluyorum. Sonra yatağı topluyorum. Çamaşır asıyorum ütü varsa yapıyorum. Sonra evi süpürüyorum (her gün süpürüyorum) 2 gunde bir yerleri siliyorum. Banyo lavoba elimden geçiriyorum. Cif sirke karbonat olan seriden aldım her gun onunla lavabo klozet yapıyorum yeri silip cikiyorum. 4 günde bir camasir suyu vs yaparım. Sonra duş alır kahvaltı yaparım. Çalışırken de pazar günleri büyük temizlik yapıp , hafta içi her gün 6 buçukta kalkıp eşimle.kahvalti sonra ortalığı topla giyin makyaj kuşam evi topla çık. Akşam gelince yemeği koyardım o ara evi süpür her gün süpürüyordum süpürge bitince duşa giriyordum. Sonra sofrayı hazırla et akşam çay keyfi 🤣 şimdi de çalışırken de 10 günde bir cam cam önlerini siliyorum. Akşamları sofrayı topladıktan sonra hemen beze fairy sıkıp dolap kapaklarını siliyorum hiç yağ olmuyor🤭 elimin altında hep kağıt havlu olur bir şey olunca kağıt havluyla hemen alırım vs vs. Yani kısa pratik şeyler beni çok rahatlatıyor. 36.haftama gireceğim çok şükür evim her an doğuma hazır 🙏 tabi eşimde yardımcı olur bı de eşim de çok temizdir. İkimizde yemek yaparken isitirken elimizin altında kağıt havlu ocağa sicradigi an da hemen sileriz Ocak hemen batmaz vs vs. Bı de az esyam var çok eşya sevmem asla temizliği kolay oluyor.