Benide biraz bilgilendirir misiniz . Benim son adet tarihim 23 temmuz . 29 ağustosta kan verdim pozitif çıktı sağlık ocağında oradaki hemşire 6 haftalık hamilesin dedi ve bana decavit ilacı yazdı ben de zaten o günden sonra hemen randevu aldım 15 Eylül’de ilk randevum olacaktı 4 gün öncesine kadar hiçbir lekelenme ve kanama yoktu dün gittik acile kadın doğuma oradaki doktor baktı baktı keseyi göremedi ben derdimi anlattım kese yok dedi ama kanamam ve akıntın için sana progestan yazıyorum dedi aldım dün gece ve bu sabah kullandım birer tane. Daha iyi anlayabilmek için kendi randevu aldığım doktora gittim bu sabah o da baktı keseyi göremedi ve benden yine kan istedi halbuki ben sağlık ocağında da vermiştim kanda pozitif çıktı hamilesin denildi bana sonucu mu 148′di Beta Bugün yine kan verdim sabah doktor bakarken ultrasonda 2,5 santim kist var dedi dış gebelik olabilir dedi kan istedi işte kanı verdim yarın çıkacakmış sonucum. Ve geç döllenme olabilir o yüzden görünmüyor olabilir kese dedi aklım çok karıştı. Öyle bir şey başına gelip de sonradan kesesi görünen var mıdır aramızda üç dört gündür çok üzülüyorum canım çok sıkkın 😔😔😔