acargolge5 Sevill6560 ben Akdamar hastanesinde Şakir beye gttm çok memnun kaldım ve suan bebegım koynumda emzryom basından beri normal doğum taraftarı olan doktor ve rıskim olmasına rağmen bıle elıneen geleni yaptı beni normal doğurtmak ıcın çok şükür de oldu. Eşte alıyor her muayenede normalde bazı doktorlar almıyor blyosun ama o her seferinde alıyordu henüz daha bi ay olmadı doğum yapalı bi daha olsa bi daha ona giderim düşünmeden
acargolge5 Sevill6560 evet cnm riskliydi başka doktorlara da göründüm Gürcan Türkyılmaz a da gttm imran hanıma da yasemıne de devlette Yusuf bide Oğuzhan DİE bi doktor var gttm yani kısaca gtmedgm doktor kalmadı sonra Van’ın yerlisi bi komşum önerdi gttm ona sonrada hc dgstrmedm doğumuma kadar o kaldı çok da memnunum herkes sezeryan dıodu bebek gelısmemıs yedı aylık dıodu ama o olsun normal en güzeli DİE DİE beni normal doğurttu çok şükür kızım da sağ salım geldi dünyaya
acargolge5 Sevill6560 yok cnm sadece pazartesı salı çok yoğun o adam geri kalan günler sakin oluyor genelde gayet iyi Güler yüzlü çalışan sekreterleri dahi öyle