heyzil06 Sabahtan oldum aşımı henüz kolumda aman aman bi ağrı yok ama boynum hani böyle tutulma ağrısı gibi bişey hissediyorum biraz da kulak arkasına doğru ağrısı var ya da olacak işte normal midir bu böyle bişey yaşayan oldu mu biraz endişe ettim 🙄
duru_pars heyzil06 kulak ağrısını bende yaşamadım ama ağrı gece başlıyor diğer günler devam ediyor 2.3 gün kadar .
Meliyyke heyzil06 ya etkileri değişik değişik olabiliyor sanırım. Ben de bu sabah 2. dozu oldum uyku yaptı deli gibi. Çalışıyorum ama uyur uyanık geziyorum yani. Kolum çok ağrıyor bir de
Deletedmom_12 Kolun agrisi akşam falan başlar kaldiramazsin iki uc gun sonra geçer ama kulak agrisini ben yasamadim bilemedim Saglik kurulusuna tekrar bi qidin en dogru bilqiyi onlar verir
heyzil06 Deletedmom_12 kulak ağrısı değil de hani kulağın arka tarafına baş kısmına doğru ağrı oluyor gibi oraya mı vuruyor acaba dedim şiddetlenirse acile giderim allah korusun olmasın tek 😢
heyzil06 duru_pars inşallah ağrısı artmaz daha fazla kulak ağrısı değil aslında da hani başa doğru kulak arkasını tarif etmeye çalıştım yapamadım 🙈
heyzil06 Meliyyke evet muhtemelen belki benim de boynumla arka yan baş kısmıma vurmuştur aman tek bu kadarlık olsun da artmasın önemli bişeye sebep olmasın allah korusun. Size de geçmiş olsun şifa olsun hepimize 🌸