1birgun Nst de sancım çıktı 3 tane doktor yavaş yavaş sancıların başlamış dedi ama hissetmiyordum pazartesi ye kadar bişey olmazsa pazartesi yatış dedi açılma olması için sancı vericekler bu sürenle aynı olan varmı 40+1 deyim
hilalhanim 1birgun evet 36da bir kez çıkmış hissetmedim 37de doğurdum ama yine sancım sıfırdı suni sancı verildi
Kaahvelii 1birgun Çoğu gebeye aynı şeyi söylerler sancin var hissetmiyor musunuz diye Açılma için biraz yürümek (biliyorum o haftada çok zor oluyor) ama yapılmasida sancı getirir Sıcak su Meme ucu uyarısı falan denerdim hepsinii
Hilal-95 1birgun valla bende öyleydim 34. Haftamda gözüküyordu hep sancı doktorlar soruyodu hissetmıyormusun diye yok diyorudm oo dedım inşallah böyle okur sancı hissetmem dedım ama 🤣🤣 sonradan gerçek sancılar başlayınca öyle bi hissetimki 🤣🙏🏻 Sağsalım alın kucağınıza allah yardımcın olsun kuzum
1birgun hilalhanim banada Pazartesi kesin yatış dedi doğması lazım artık dedi bakalım en isi bol bol yürümek
1birgun Hilal-95 teşekkür ederim nezamn sancılarınız başlamıştı doktor dedikten sonra doktor bana rahim azın yumuşamış dedi cumartesi bi daha gel dedi suyun gelirse hemen gel dedi
Hilal-95 1birgun bana 34 dinlenceksın dedı 39. Haftamda suyum geldı su geldıkden snrada sancıların gözüküyor dedi oo dedim hissetmiyorm ne güzel böyle suyum 12 de geldi tam saat 2 de gece sancılarm başladı sabah 11.10 gece oğlum doğdu ben su gelişi olumca hemen duş alıp gittim enfeksiyon felan olmasın diye