imays Güzel annişler sizce bebişimizin cinsiyeti ne? Şu an tam 11 haftalık. Doktorumuz ilk defa 3D ultrason ile baktı ancak 2 hafta sonra öğrenelim cinsiyeti dedi. 2 hafta sonra gittiğimde ikili tarama testine de gideceğim. Çok heyecanlıyım lütfen bi bakın!😊 💃 🕺 
Soruyorumm imays bacaklar var ama pipi görünmüyo tam açık değil bacak arası haftanız erken cıkıntı olsa bile kız erkek ayrımı yapılamıyor kolay kolay bu haftalar ama içimden kız geçti
Meryem55 imays ben ikili için gittiğimde soylemediler okadar da heyecanla girmiştim tahmin bile yapmadı 🙈☺️
2022bebeki imays Bizim 10.haftadaki ultrason görüntümüz de bebegin kemik yapısı, yüz hatları çok daha belirgindi bir de bacak arası çıkıntısı belliydi ki bebek erkek🙈 o yüzden sizinkini kız diye düşündüm.
imays Soruyorumm öyle mi bilemiyorum ben de anne hisseder diyorlar ancak ben cinsiyeti nedir hiçbir şey hissetmiyorum. Sadece kız olsun istiyorum. Belki öyle istediğim için kız hissediyor olabilirim diyorum kendime. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. 😇 sonucu buraya yazarım. 😊
Sinemtun Meryem55 of bende de söylemediler ikili testte çok ısrar ettim bide erken 2 hafta daha bekleyelim dedi doktorumuz 🥹
imays Deletedmom_12 bakalım evet erken henüz tam bacak arası da gözükmüyor ama göstermezse de kız derler zaten. Bakalım sonucu yazarım buraya. Teşekkür ederim. Allah hepimizin kalbine göre versin. 😇
imays Ayseaysa bende bir an kız güzelliği gördüm sanki hareket ederken. İçgüdüseldir tabi ama sonucu merakla bekliyoruz. 😊
Meryem55 Sinemtun zamanda geçmiyor merak ediyorum bazen diyorum acaba tekrar gitsem öğrenir miyim diye sonra yine söylemezler diye gitmiyorum biraz daha büyüsün bebiş net öğreniriz inşallah ☺️
Sinemtun Meryem55 valla bende başka doktora mı gitsem söyler mi diye düşündüm de eşim tuttu bekleyelim diye 🤭😂