Benanneyim Tazeannee ilk gebelik ise bebek doğduğunda anne ile aynı kan grubu ise anneye yada bebeğe bir iğne vs yapmıyorlar.ama bebek farklı kan grubu ise anneye iğne yapıyorlar Canım
Hulyaaaaa75 Tazeannee 23+5 gnluk hamileyim özelede gittim devletede aynı seyi soylediler 28. Haftamda bana kan uyusmazlıgı iğnesi vurulcakms bide dogumda bebegmn kan gruvu negatfse vurulmcak pozıtfse yine bana ıgne vurulcak ikinci cocukta bir sorun olmasn diye
Muhammedamine Tazeannee ben daha önce iğne oldum düşük yapmıştım şimdi 26+3 haftalık hamileyim doktor indirect coombs testi istedi 28. Hafta için negatif çıkarsa inşallah doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakılarak iğne vurulacak veya vurulmayacak dedi
Tazeannee Benanneyim sağol canım benım ben oldum gecen gün bir tane 28 haftalık hamileyim suan doktorum bebek doğduktan sonra kana bakılacak duruma göre gene olucaksın dedi
Yaseminmericli Bana her ay kan uyuşmazlığı testi yapıyorlar ben negatif eşim ise pozitif. Kan testlerimde sonuç negatif çıkıyor. Bunun sebebini sordum doktora uyuşmazlık bebeği etkilememiş dedi. Ama son aya kadar bu testi her ay tekrarlıyacagım. 5ayı doldurdum
Tazeannee Yaseminmericli biz kan uyuşmazlıgını öğrendikten sonra herhangi bir test yaptırdık diye hatırlamıyorum dogumdan sonra bebegimin kan grubuna göre olucak diye biliyorum suan için kan uyuşmazlığı iğne mi oldum hayırlısı olsun bebeklerimiz için ☺️