irem01 Yumurtlama tembelliği yaşayan var mı? Adet duzensiz olurmuş ama benim Adet düzensizliğim hiç yok günü gününe olur acaba herkeste farklı mı? Tedavisi nedir ne iyi gelir arkadaşlar bilgi verir misiniz🌸🌸
Ahuum irem01 kan akışını hızlandır. Genelde göbek bölgesi yağlı oturarak çalışanlarda oluyor. 2 ay spor yap kuru dut yediveren meyve(çilek vs) ye aradaki farkı göreceksin .
Nur680 irem01 rahîm filmi de çektirdim ben pcos da var bu ay şüphem de var 3 gün var adetime bekliyorum
Hazalert irem01 canım aynı şekildeydi. Doktor yumurta tembelliği var cocuk sahibi olmak istiyorsan kg vermeye çalış biraz dedi. Aynı şekilde reglim de çok düzenliydi. Denememizin 15.gününde hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
irem01 Ahuum aslında o kadar zayıfım ki sürekli de hareket halindeyim neden böyle oldu anlamadım. İyi geliyorsa onları kullanayım bakalım.
irem01 Nur680 pcos dedikleri polikistik over mı. Yumurta tembelliği aynı şey mi. Hiç bı bilgim yok bu konuda çok soruyorum ama 🙄
Nur680 irem01 aynen pcos bende var yumurta tembelligi ama hamileliğe cokda engel değil bu durum âdetin düzenli olduğu sürece ben duphaston kullandım gecen ay düzeldi pcos var hala ama doktor hamileliğe engel değil dedi
Nur680 Ahuum doktorun söylediğini dedim. Ben arastiririm teşekkür ederim sizin kadar bilgili değilmişim demekki kusura bakmayın
irem01 Hazalert sağlıkla kucağına al insallah ❤️ benim kilom normal aslında hatta zayıfım bile. Adet de düzenli günü gününe olur neden oldu anlamadım. Fakat bugün olması gerekiyordu olmadı acaba hamilelik var da doktor farketmedi mı diyorum bilemiyorum olabilir mi öyle
irem01 Hazalert darısı bana inşallah🤲 normalde adet gecikmesi hiç olmazdı bende. Bu ay 2 gün geçti olmadım henüz. Adet belirtisi de hiç yok. Dün doktora gittim karın ultrasondan baktı ama çok küçükse karından görünmez diye düşünüyorum tekrar doktora gideceğim inşallah yanilmiyorumdur🤲🤲