nazlicancetinkaya Elifgms biz şu an sadece daha net bilgi almamik için fetal DNA seçtik içinizi rahat tutun doktorunuz sizi en doğrusuna yönlendirir
nazlicancetinkaya GulserenKY 5 nisan görünüyor benim de bakalım sağlıkla gelsin bebek arabası tecrübeniz veya önerdiğiniz var mı?
GulserenKY nazlicancetinkaya Benim ilk kullandığım klasik bir arabayıdi. Ama ablamin hediyesi Kraft Travel sistem onu daha kullanmadım. Ama kullananlar xok memnun
Busragy nazlicancetinkaya joie muze lx bakabilirsiniz fiyat/performans ürünü. Ayrıca puseti de en hafif kg sahipmiş diğer markalar arasında. Tek elle açılıp kapanıyor taşıması da cok kolay 🌺
Irem34_52 Dogum 10 mart gorunuyo cinsiyet belli olunca baslicam insallah smdiden baslamak lazim bikerede almak zor olur tabi
Minibebe nazlicancetinkaya 11 Mart gibi dogumum daha birsey yapmadım kıyafet olarak cinsiyet belli olsun hayırlısıyla yavaş yavaş alırım çünkü Herseye hergun zam geliyor
nazlicancetinkaya Anneler nasıl gidiyor ? 🤰🏻 Doktor kontrolleri, testler yapıldı mı ? Alışverişe başladınız mı ?
_almirasmom nazlicancetinkaya 29+6 yız doktor 24 şubat 10 mart arası dedı bakalımm heycanla beklıyoruz :)
1Busenur1 20 Mart gözüküyor benim hanımlar aşırı uyku hali ve el ayak uyuşmam çok oluyor ağlatacak şekilde sizde durumlar nasıl var mı vücut uyuşan 🥹