Zehraergul YeniGebe96 Eurofins’e yaptırdım fetal DNA testimi, Fransaya gitmişti sanırım. Tam 14 gün sonra çıktı
Novaa YeniGebe96 Hill turkey de yaptırdığım panorama testinin sonucu amerika ya gitmesine rağmen 8. gün geldi.
mummy_to_be htcktkym güzel sonuçlar gelsin inşallah, testlerimiz farklı, belki sizinki tek tiptir, dert etmeyin her türlü en yaygın sendromlara bakılıyor.
calciumoxalat Sugarmomyy ense kalinligi yuksek cikmisti, 2li testte de riskli degere yakin cikibca yaptirdim
Sugarmomyy calciumoxalat benim de trizomi 13 1/181 yüksek riskli çıktı ,bende iki gün önce fetal DNA testi verdim. İnşallah temiz çıkar
calciumoxalat Sugarmomyy insallah canım insallah keske devlet bastan bu testi direk yapsa strese giriyoruz yok yere cogunlukla
Sugarmomyy calciumoxalat kesinlikle, maalesef bu gibi önemli şeyler çok ücretli oluyor. Olmayan insanlar ne yapsın Allah yardım etsin herkese. Peki sizin sonuç çok şükür temiz çıkmış , bu yüksek riskler neye göre çıkıyor acaba
calciumoxalat Sugarmomyy Dna da bozulmaya göre riski belirliyorlar insallah sizinde temiz cikar rahat bir hamilelik gecirirsiniz
calciumoxalat bluepoint evet ikili yaptirdim onu yaptiracagim zaman zaten ense kalinligi yuksej cikmisti. Halada sinirin üzerinde geliyor ama içim rahat fetal dna temiz gwldiği için. 4lü dediginiz detayli ultrason sanirim onuda yaptirdim 22.haftada.