Dygeymen Kizlar 3gumdur yattigm yerde donerken cektgm kuyruk sokumu agrisi buaksamdn beri idrardan sonra silimirken gelen az az pembemsi akintiyla gelen oleke dogum belirtisimi bilen yazsin nolur endiselenmeue basladm simdide idrara ciktm cizgi gibi yine vardi pecetede 33haftalgm daha
zmq Dygeymen doktoruna ulaş sabah erkenden veya hemen gidebilirsin hastaneye. Benimde öyle wcde gelen akıntı sonası doktorum hemen gel dedi. Akşama doğum yaptım.
behrem ben henüz doğurmadım ama burada okuduklarımdan o dediğiniz nişanmış gibi geldi, post üstte dursun diye yorum yazıyorum daha bilgili olanlar yazar.
Nurmelisakaynak Dygeymen haber ver bizlere de mutlaka umarım yanlış alarmdır ağrın falan var mı peki sancı tarzı ya daha erken sayılır miniğin acele etmez umarım🙏🏻
Dygeymen Yatis yapildi.kizlar 2cm aciklik cikti makat gelisli oldgmdan acilma durmazsa acil sezaryana alcaklar dua edin nolur daha cok.kucuk
dileknazliay Dygeymen Dualarımız seninle ama panik yapma çok küçük sayılmaz. Doğsa bile biraz küvezde kalır alırsın kucağına merak etme
Dygeymen Ilk cok korktum aglama krizine girdim ama suan iyiyim.sukur nstde sancm azalmisti cati muanesinde yeni acilma cikmadi ama yatiyorum hala kontrol altindayim ciger gelistirici igne yapildi kilosu 2kilo 200gram