balporsuguu Glsrn-77 34+2 de 2300 dogurdum hatta dogumdan sonra 2100 e düstü.Ne kuveze girdi ne baska sorunj oldu cok sukur.Ayrica kim demis ittiremiyor diye kontrole diye gittim 1 saat icinde kesisiz dogurdum.
nohutkizinannesi Benim kızım 2790gr doğdu 38.haftada gayet sağlıklı ve herşeyiyle kendi geldi hiçte öyle çekip falan almadılar. Sende normal doğum yapabilirsin bencede doktor saçmalamış. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌹😊
Maliefem cennetinsusu erkek canim bizim kursta yer kalmayınca anaokuluna yazildik bende kursu çok istemiştim basta ama olmadı ben kidstede varım 🤭 burda yaslanacam 5 yıldır burdayım nerdeyse 🤣 hayirlisiyla rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin kuzum 🙏🌺
Minikkuzucuk2 Glsrn-77 Canım ben 2 kilo çocuğu normal doğurdum 33+5 haftalık nasıl gelmez tabi biraz zor geldi ama doğru ıkınmayla olur niye olmasın benim görümcenin çocukları da o civarda doğuyor normal doğum yaptı doktorun kolaya kaçmış
Minikkuzucuk2 haklisinesracim Canım ben 33+5’te normal doğurdum 2 kiloydu bebeğim 6 ıkınmada geldi sadece çok güçlü ve doğru ıkınmak gerekiyor benim doktorum çok iyi o konuda şimdi tekrar hamileyim 34+5 2 kiloyu geçtiyse normal doğururum
hunilimom 2koftemom büyük kızda bende öyleydim ama çok yanlış ikindim bilmediğim için sonra ebeleri dinledim hemen bitti doğum bunda da ikiniyorum ama çocuk çıkmıyor gibi o doluluk hissini hiç yaşamadım bunda
Glsrn-77 hunilimom anladım hakkımda hayırlısı olsun illa şu olsun da demiyorum ama normal doğumu da denemek çok istiyorum
superstar_00 Glsrn-77 Evet yapılabilir benim doktorum öyle öyle demisti benim bebekte o kilodaydi normal doğum ile başlayan serüvenim çatı darlığından dolayi zorunlu sezaryene döndü.
Glsrn-77 superstar_00 hakkımda hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kavuşayım da inşallah başka bir şey istemiyorum ben daha çatı muayenesi olmadım o da önemli tabi