Furkanvedadininannesi Doktorum kan değerlerimin çok düşük olduğunu bu şekilde masada kalacağımı yada kan takviyesi yapılması gerekeceğini erken doğum riskimin olduğunu söyledi bu durumu yaşayanınız var mı 35+6 yız
Simy Furkanvedadininannesi 35 +3 günlük hamileyim banada aynısı denildi ve dahiliyeye yönlendirme yapıldı ben araştırma hastanesine gidiyordum dahiliye ilk baş riskli hastasın hamilesin ben kabul edemem dedi kadın doğum doktoru yardımcı oldu ve dahiliye doktoru ile birlikte beni kabul ettiler öncelik tekrra tahliller yapıldı kanın demir ilacı takıldı damardan sonrasında değerler yükselecek dediler kan takılmadi geçen hafta takıldı bana bu ilaç senin değerlerim yukseltmese ozaman kan takviyesi yapcaz dediler bir hafta sonra kontrolüm var tekrar bakilcak ve ona göre kan gereklimi değil mi değerler yükseliyordu tailmiycak kan
Bebekdelisi Furkanvedadininannesi ben 18 H ıkız gebeyım kilo almadıgm ıcın aybı rıskten dr sımdıden bahsettı canım oncelık ıgne o olmazsa kan takvıye yapılıyormus masada kalma degılde emılım olmuyor bebekte sızde bebegı almak zorunda kalıyor sorun olabılır dye bıde masada kan takılıyor
Dilek3358 Furkanvedadininannesi doktorunuz yönlendirme yapmadı mı? Benimde kan ve demirim çok düşüktü doktorum bu şekilde doğuma alamam seni nasıl ayakta duruyorsun demişti. Bir ünite kan 3 ünite de demir serumu aldım da anca toparlandım.
Tugbabzkrt Furkanvedadininannesi 34 haftalık hamileyim demir ilacı kullanamadığım için kan serumu takviyesi yapıldı ferinject değerleirme bakılacak gerek görürse 1 doz daha yapılacak
Furkanvedadininannesi Doktorum 10 tane fervion iğne verdi sağlık ocağı da kan tahlili yaptı oda aynı sözleri dedi
Furkanvedadininannesi Bebekdelisi evet bAnada kan takıla bilir dedi her hafta kontrol ve nst olucak dedi
Furkanvedadininannesi Rozaanne o kadarını bilmiyorum ki canım doktor bilgisayardan bakarak böyle konuştu ben görmedim
Furkanvedadininannesi Dilek3358 kuzum haftadan dolayı sanırım hiç Bi yere yonlendirmedi Bi 10 günlük iğne verdi igneyide 1 haftadır kullanıyorum ona rağmen sağlık ocağıda tahlil yaptı hemen kadın doğuma gitsin değerleri çok düşük erken dogum riski var dedi
Furkanvedadininannesi Tugbabzkrt bu gün tekrar Dr. Gittim iğne bitince şurup başlıcağını söyledi Allah hepimize kolaylık versin
Pcoslubiranne Furkanvedadininannesi benim de kanim.cok dusuk demir ilacini icemedim hic. 35+6 da suyum geldi masada kalmadim sukur. 3 gun oldu dogum yapali. Bebegim iri dogdu ve cigerlerk gelismedigi icin kuvozde.
Furkanvedadininannesi Pcoslubiranne kıyamam kuzum benim inşallah hemen küvezden çıkar kavuşursun bebeğine