Sydayd Kızlar 40. Haftaya girdik doktor hiç açılman yok dedi bebeğin kafası aşağıda ama kanala girmemiş dedi bebekte iri olunca 1 hafta beklemek istemiyorum dedi istersen suni verelim ama işe yaramaz dedi sezeryan planlayalım dedi ne yapacağımı bilemedim başına böyle bir şey gelen var mı ?
Busbuss12 Sydayd bende 40+2 yim canım , aynı benim bebek te bas asagı ama kanalda degil ne sancım var ne bişi , iri degil bildiğime gpre bebegim 3300 ama bakıcak 41 e kdr gelmezse suni vericek galiba yoksa benimde sezeryan olucak
Karansule Bence 41 e kadar bekleyebilirsiniz daha vakti gelmemiştir açılman yoksa bu doktorları gerçekten anlamıyorum ben doğal sürece inanıyorum eğer bebek için herhangi bir tehlike ve rahatsızlık yoksa bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelmeli bence daha süreci tamamlamamıştır herkes 38 39 da doğuracak diye birşey yok bende 39+6 oldum bebek için riskli bir durum olmadığı sürece beklemeyi düşünüyorum
Sydayd Karansule kilosu 3700 iri bir bebek dedi 1 hafta beklemek normal olma şansını azaltır dedi benimde kafam çok karıştı ilk gebeliğim o yüzden doktor ne derse tamam diyorum
altnbebek Bende 39 da 1 cm acıklıkla gittim sancım felan yoktu bebekte kanala girmemişti suni verip doğumumu yaptım
Sydayd altnbebek doktor bana hiç açılman olmadığı İçin suni vermekte boşuna olabilir sonra da tekrar sezeryana alırız dedi bende iki acı çekmek yerine sezeryan a karar verdim