eftelya721 Rabiakltk5 devlet hastanesinde mi yoksa özelde mi muayene oluyorsunuz cinsiyet için soruyorum devlete gittim 13 14 haftalkken tahminde bile bulunmadı
Papatyam38 Rabiakltk5 sizinki değişir mi bilmiyorum ama bizede 12. Haftamızda kız gibi dedi ama 13+5 te kesin erkek dedi biraz şok olduk 🤭
Nilgunaksudizdar 12 buçuk benimde 13 olacak mide bulantısı hafifledi onun dışında kız dedi doktor ama herkes değişiyor diyor bakalım bir sonra ki randevuda ne olacak 🌸
Rabiakltk5 eftelya721 aynen devlet hastanesi kesin olmayana kadar tahminde bile bulunmuyor ben özele gidiyorum canim
Ayseltn01 13+1, mide bulantım azaldı ama prilam sayesinde bir gün bıraktım mahvetti beni Doktor oğlana benziyor dedi 11 haftalıkken yarın gideceğim bakalım ne diyecek oğlan dan sonra Kıza dönen çok olmuyor da kız tahmini oğlan çok oluyor 🤭
eftelya721 Rabiakltk5 şuan 15+5 iz özele gideyim bende ozaman hazırlık yapmak istiyorum artık ama belli olmada da bisey alamıyorum ☺
Papatyam38 Rabiakltk5 bizde söylemiştik çevremize sonra erkek olduğunu söyledik ama o şoku gün boyunca üzerimizden atamadık eşimde bende çünkü kızımız diye seviyoduk hep 😂
Nilgunaksudizdar Ben devlete gidiyorum 3 gün önce ikili tarama testim vardı kendisi söyledi hemen kız diye doktordan doktora değişiyor bence böyle şeyler
Rabiakltk5 eftelya721 bende biseyler almak istiyorum ama korkuyorum canım ne olur ne olmaz diye daha öncede bi düşük yaptım
eftelya721 Rabiakltk5 geçmiş olsun az kaldı öğrencez insallah Rabbım sağlıcakla kucagigimiza almayı nasip etsin