iremiremirem Kızlar merhaba 25+5 haftalık hamileyim 370 km yolculuk yapsam kendi aracimizla bir sorun olur mu? Bugün çıkacağız yola eğer gidebilirsem pazarda geri döneceğiz geçen haftada 300 km yolculuk yaptım ama bie sorun olmadı çok şükür ama iki hafta üst üste diye veya uzak yol diye bir sorun olur mu? Bu kadar hamileyken böyle yolculuk yaptınız mi
Muzlupuding iremiremirem ben yaptım arka koltukta uyuya uyuya gittim diyebilirim sadece tuvalet ihtiyacı için çok sık benzinlikte durmamızın dışında hiç bir sorun yaşamadım :) ben 1205 km yol gekmiştim bide düşünn :))
Morkelebek26 iremiremirem valla kuzum bende 23+1im bnde uzağa gidiyorum hemde günlük gidip geliyorum kocaelinden eskişehire gittim 2 saat orda gezip aynı gün geri geldim hiç birşey olmuyor çok şükür 😊 sadce arada biraz in 10.15 dk sürekli oturma bide koltuğunu arkaya itebiliyorsan ayaklarınıda uzat daha rahat edersin 😊
babydmrts iremiremirem 30. haftada 300 km uzağa gittik, riskli bir gebeliğiniz yoksa belli aralıklarla mola verdiğiniz sürece sıkıntı olmuyor, ani fren şehir içinde de yapılabilir, hatta şehir içinde daha fazla yapılıyor, benceye kötü düşünüp de çağırmayın
_almirasmom iremiremirem ben 6 haftalık hamıleyken 3.500 km yurtdısına gıttım bısı olmadı korkmayın :) rısk tasımıyorsanız
iremiremirem Muzlupuding annemler falan gitme çocuğa bisey olur bir de ağır hazır gitseniz bile karşı taraf yanlış hareket yapar anı fren yapmak zorunda kalırsınız çocuğa bisey olursa içinden çıkmaz falan dediler
Muzlupuding iremiremirem kendi aracınızmış aslında bir sorun olmaz diye düşündüm ben yola çıkmadan doktoruma sormuştum hiç birşey olmaz arada uzan arada yürü hiç birşey olmaz demişti seninde için rahat etsin bi doktoruna danış allahın izniyle birşey olmaz
iremiremirem Muzlupuding riskli bir durum yok.cok şükür hamileligimde doktorum.en son gittiğimde 6 saate kadar yolculuk yapabilirsin demisti
Muzlupuding iremiremirem yani doktorun da öyle dediyse karar senin tabi ama kötü şeyler getirme yinede aklına :)
Mervetnl iremiremirem doktorunuz izin verdiyse ne anneniz ne biz bişi diyemeyiz. Önce doktorunuza sorun okay dediyse zaten sıkıntı yoktur 👍🏻
Bbhr0_ Ben yaptım hemde daha uzun bir yolculuk sadede sık mola veedik o kadar bide ben aşırı panik biriyim ama gittik geldik şükür birşey olmadı
Mervetnl iremiremirem eşinize söyleyin yavaş gitsin zaten hamiş biriyle yolculuk edecek her kim oluraa olsun 90 ı çok geçmemeli bu kadar endişelenmeyin lütfen doktor tamam demiş sorun aramayın burada herkes ben dahil kafanızı karıştırır.
melekarya Ben doktoruma yolculuğu sordum bi sıkıntın yok yollar güzel hava güzel 32. Haftaya kadar gidebilirsin demişti özel araç zaten saatte bir mola ver ve 10 15 dk yürü
iremiremirem Hepinize çok tesekkur ederim kızlar Rabbim evlatlariniza da size de hayırlı ömürler nasip etsin inşallah