fatmaa37demi5 Kızlar gerçek doğum sancısını tarif edebilme şansınız var mı acaba. Ara ara çok ağrım oluyor ama uzanınca geçiyor biliyorum biliyorum yalanci dogum sancıları bunlar. 37 haftaligim bu arada
zeynepaylaipek fatmaa37demi5 emin ol yaşadığında anlayacaksın normal ağrı olmadığını doğum yaptığını. Herkesin belki farklı oluyordur benim belimden kasıklarıma vurmuştu ama suni sancı ile doğum yaptığım için tam doğru olmaz benim sancı şekli sıklığı falan. Ama düzenli gelecek belli sn olup bitecek ara ara duracak yani geldi mi şiddetli geliyo
Edaozkan34 fatmaa37demi5 benimde aynı şekilde bende 37haftam dayım ağrılarım oluyor bazen dinlenince geçmiyor belim bacaklarım çok ağrıyor
Mltmsncn fatmaa37demi5 ağrı kendini belli ediyo cidden. Söyle tarif edebilirim geldiği an suratınızı ekşittiriyo 😅 birde düzenli oluyo. Ama burda yürüyemez hale gelenleri okumustum hep bende öyle olucam sandım. 7 cm acılmayla gittim hastaneye biraz evde cektim dayanılmaz gelmedi asla. Gece 1 de sancılandım yattım uyudum 3 te şiddetlenince kalktım gittim hastaneye. Ben baya dayanılmaz bişey bekliyodum😅
fatmaa37demi5 zeynepaylaipek bazen doguruyorum diye panik yapıyorum aslında dogumdan da korkmuyorum ama ilk defa yaşayacağım için bi heyecan var
sedefyrs1101 Belden kasıklara doğru giren bi ağrı canım dinlensen de geçmiyor ki dinlenmeyi bırak yatamamıştım ben 5 dk da bir geliyordu
fatmaa37demi5 sedefyrs1101 hani böyle adet ağrısı gibi mi yoksa daha mı farklı. Çoğu kişi çok yoğun adet ağrisi gibi diyo
fatmaa37demi5 Edaozkan34 bacak ağrım bir iki hafta önce çok oluyodu ama şuan genel olarak sırt ağrım var ve genellikle geceleri kasık ağrım oluyo
Edaozkan34 Mltmsncn çok şükür iyi ki öyleolmuş inşallah bizimde öyle olur benim kasılmalarım çok oluyo karnım çok sertleşiyor