carmellawaldorf Serpilali01 doktor neden vajinal ultrasonu önermiyorum dedi anlayamadım canım sebebi neymiş
Serpilali01 carmellawaldorf evet canim ilk başlarda alttan muayeneyi önermiyorum dedi 1 hafta daha bekleyelim karnından duyamazsak o zaman alttan bakarız demişti nasip olursa cuma günü gidicem
Serpilali01 Anneolmak188 geçmiş olsun kuzum inşallah tekrarı olmaz 🥰bende yarın gidecektim sen bizden 3 gün büyük olduğunuz ve az duyduğunuz için cuma gitmeye karar verdim 🥰🥰🥰😍
mre1630 Serpilali01 doktorum erken dinlemenin sağlıksız olduğunu söyledi bebekler rahatsız oluyormus , 12.haftamda dinletecek 🥰
Serpilali01 mre1630 biz cuma günü 8 haftalık olucaz nasip olursa inşallah sabırsızlıkla bekliyorum valla 12 haftaya kadar bekleseydim sabirsizliktan ölürdüm herhalde 🤣🤣🤣🤣
Hamaratpanda Serpilali01 7+5 te doktora gittim alttan baktı kalp atışını duyduk. Hemen kötüyü düşünme bence. Güzel düşün güzel olsun. Haftaya bebişimin kalp atışını duydum sevincini yaşadığın postu bekliyorum😍
Serpilali01 Hamaratpanda kuzum inşallah normalde yarın gidecektim ama cumayı beklemeye karar verdim nasip olsun cuma günü gidip dinleyeceğim 🥰🥰😍🥰🥰😍
byzbyz Eldgrn merhaba benimde sata göre 9 haftalık ama ultrasonda 5+6 kalp atışı yok henüz korkuyorum pazartesi gidicem
Eldgrn byzbyz geç döllenme olabilir canım benim 9. Haftamda ultrasonda 7 haftalıktı doktor en doğrusunu söyler tabi
Anneperi Serpilali01 geç döllenme oluyormuş bence üzülme 8 de bir daha gidersin güzel sevinçli haberler olsun inşallah
Serpilali01 Hamaratpanda ne güzel burda kendi şehrimden birisini gördüğümde sebebsiz mutlu oluyorum 😊neresinde yaşıyorsunuz peki