Biroglanannesiii tontonhanim İsim bulma işi çok zor canım Allah kolaylık versin geçtim o yollardan biliyorum 😂
tontonhanim Biroglanannesiii evet ya önceden kesin Duru koyuyordum değişti Mihra oldu Ece oldu derken Mihra isminden çok soğudum bilemedim🤭😂 sizinki adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün darısı da bize olsun🥰
Biroglanannesiii tontonhanim Amin canım çok sağol bütün çocuklar inşallah ☺️☺️ Ama mihra dan iyi ki uzaklaşmışsın çok hoş değil zaten
Kukulikukuli12 Biroglanannesiii Amin amin 🙏🤗 evet isimlerinin anlamında taşıyor maşallah. Talia kısmetli şanslı demek kızım cok kısmetli ömrü boyunca öyle gitsin inşallah. Kendi karar versin hangi ismi kullanacagına şimdilik talıa ismini bilmiyor ama 😬😆
tontonhanim Biroglanannesiii evet birara anlam bakımından hoşuma gitti ama neyse ki uzun sürmedi beğenmem bu saydığım isimler daha asil geliyor bana 🥰
Biroglanannesiii tontonhanim Ben kızım olsaydı Neva yı düşünmüştüm oğlum oldu ama kızım olursa ilerde de Nevayı kesin koyacağım bunu da düşünebilirsin istersen ☺️