Eda_46 minikumutlar Allah razı olsun 🌸🌸 akıntı ara ara oluyordu şiddetli şekilde değilde hafif şekilde 🤗🤗
Milosee Eda_46 hayırlı olsun 🌹🥰🥰 kaç haftalık çok merak ettim 3 aydır olmuyormussunuz bence büyüktür haftası 🌹🥰🥰🥰Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌹🌹
Eda_46 Melekannesi42 çok çok teşekkürler inanın mutluluğmu paylaşmak beni daha da sevindirdi yorumlarınız sayesinde🤗🤗🌸
ilknur9626 Eda_46 hayırlı olsun haftasını ne zaman öğreneceksiniz bende merak ettim öğrenince tekrardan yazın buraya 🥰 sağlık ocağına gidip verebilirsiniz aslında veya hastane aciline
Minikannesi00 Eda_46 Hayırlı olsun değer 10 binden büyüktür çıkmış. Yani cihaz 10 bine kadar ölçüyor ,sizin 50 binde olabilir 100 binde . Ancak kadın doğuma gidip öğrenebilirsiniz😊 en az 6 haftalık şuan
Babytwo2 Eda_46 bayılıyorum ya şu görüntüye 🙈iki çocuğumu öğrendiğim kaseti de hala saklarım arada açar bakar o anı tekrar yaşarım 😅hayırlı olsun sizi tanımıyorum ama isteyen bir kadının daha anne oluyor oluşuna çok çok sevindim 💛
Deletedmom_7 Eda_46 benimki de böyle net çıkmıştı şu an 39 haftaligiz😊🤗 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırla alın kucağınıza 😊🙏