Seda_41 Doktora gittim şuan 34. Haftadayim sancılarım çıktı doktor yatış verdi birde adalat crono diye bir hap verdi kullanan var mı acaba ? Tansiyon ilacı diyen de var kafam karıştı benimde
Seraykaraca Seda_41 bende kullaniyorum bu ilacı 30mg olarak, gebelikte kasilmalari, sancıları oratadan kaldırmak için ve erken doğumu önlemek amaçlı kullanılan bir ilaç. Doktorunuz verdiyse rahatlikla kullanın bende o şekilde yapıyorum 😊
Kleopatra- Seda_41 Tansiyonu bilemem ama erken doğum olmasın diye kullanılan bir ilaç diye biliyorum. Doktorunuz verdiyse vardır bir bildiği mutlaka.
Maviii hafta erken değil, doğum olsa da korkmayın iğne ciğer geliştirici vurdular mı? siz doktora bu ne ilacı demediniz mi ??
Seda_41 Maviii hastane de yattım dün ciğer gelistirici vurdular doktorda hapla ilgili Bilgi verdi ama ben araştırdım hem kalp hapı hemde tansiyon olarak geçiyor bende kullanmak istemiyorum açıkçası
Seraykaraca Seda_41 haklısınız bende tereddüt etmiştim başta fakat doktorlarımızın da vardır bir bildiği 😊 2. Kutuya geçtim ben şuan herhangi bir sorun olmadı yalnizca fazla terletme yapıyor, ateş basıyor gibi oluyor bilginiz olsun ama aynilari sizde de olacak diye bir şey yok tabi
Seda_41 Seraykaraca birde onun yanında progestan kullanicam hepsi üst üste olunca düşündürdü:) elbette vardır bildiği ama insanoğlu işte tereddüt ediyor yine de :)
Seraykaraca Seda_41 progestani bende ilave olarak kullanıyorum 🙈 haklısınız ama korkulacak bir şey yok merak etmeyin 😊
Yagmursk Haftamdan beri hem adalat hemde progestan kullanıyorum hatta adalatı günde 2 ye çıkarttı doktor. Kasılma ve sancı olmaması için adalat, progestan da rahimde bebeğin tutunması için. Erken doğum riskini ortadan kaldırmak için