Sinemkaya43 bebetonunannesi16 anneme durumu anlatıyorum ama ısrarla dokto ciddi.bisi yok demiş nörologa yönlendirmiş kardeşim havale geçirdiği için
bebetonunannesi16 Sinemkaya43 uada şöyşe yap bi arkadaşımında kardeşi böyleymiş diye kendi kardeşini anlat götürmemişler çocuk ilerlemiş falan diye korkut anneni ikna olur belki hayırlısı olsun inşallah
Cicilibicili Sinemkaya43 daha çok başında, eğitimle aşılabilir ancak. Bunu özel eğitimin içinden biri olarak söylüyorum. Annenizi bi şekilde ikna edin. İnşallah herşey iyi olur kardeşiniz için🌸
Mom63 Sinemkaya43 kesinlikle öyle düşünme. Eskiden olsa bende öyle diyebilirdim. Ama şuan çoğu yer o kadar güzel geliştirmişki. Çoğu yer ücretsiz zaten 2-3 gün değişkenlik gösteriyor. Bi şans verin derim.
Eflatunpembe Sinemkaya43 Zaten en büyük sorun orada başlıyor. Babaya kabul ettirememe, büyüklere kabul ettirememe diye gidiyor. Genelde bir sorun olduğunu kabul ettirmek çpk zor oluyor. Siz çalışıyor musunuz? Ananesi mi bakıyor? Nerede oturuyorsunuz?
minik_koala_ve_annesi Sinemkaya43 aynen canim erken teshis cok onemli o yuzden ne kadar erken mudahele edilirse cocuk kendini o kadar cabuk toplar ifade eder