balkupummm Ya artık makarna pirinç bulgur pilavı vs var mı önerebileceğiniz yemekler ? Nohut fasulye de yapamıyorum gaz olur bebeğe diye. Eşim patlıcan kabak da yemiyor. Zaten et fiyatları almış başını gitmiş. Siz neler yapıyorsunuz ?
Mrv135 balkupummm Biber, kabak dolması yaparım kiymali falan. Gebelik sekerinden dolayı ne yapacağımı şaşırdım ben de. Yanına da salata ve yoğurt yeter.
Kaahvelii balkupummm Ya da patatesli yımurta çay kahvaltılık falan yap geç illa yemek şart olmamalı ya 😆 Menemen falan da olabilir yani 😄
balkupummm Kaahvelii eşime bugün değişik bir şey yapayım da yiyelim mesela menemen makarna diyorum 😂😂
Annesininportakali53 balkupummm valla bende bıktım 28 haftalik hamileyim salçalı yiyince mideme ağır geliyor mide yanması yaşıyorum fasulye nohut vs. Bunları bir kere yaptık mı insanın uzun süre canı istemiyor makarna pirinç çok sevdiğim birsey değil eşimde istemiyor çorba sıcak havada içemiyoruz durmadan sebze yapıyorum ondan da artık soğuduk valla ne yapacam bilmiyorum
Ayda123 balkupummm ayyy hergün aynı dert bizde de yemek seçen eşime diyorum ki dışarda ye de gel 😂 bebeğim ne yerse onu yapıyorum ben yemesemde olur çok sıkıldım yemek işinden 😂
2022bebeki balkupummm Zeytinyağlı, kuş üzümlü dolma biber, soğuk ayran aşı çorbası salata vardı dün menümüzde 🐣
Sehrbnon122 balkupummm ben urfa yöremize ait kazan kebabı pilav ve semiz otlu cacık yapıcam canım kazan kebabı patlıcan ile yapılan biraz sulu yemek cok güzel oluyor pilavın yanında dene istersen bak İnternette tarifine