Twinsmelek Kızlar merhaba bu benim ikinci gebeliğim ailelerinize gebelik haberini sizler nasıl verdiniz?
Annesininportakali53 Twinsmelek yanımızda değiller o yüzden görüntülü arayıp ultrason resmini gösterdik 3 aylıkken haber verdik🥰
Twinsmelek Annesininportakali53 ben bu sabah evde test yaptım o şekilde öğrendim doktora gidene kadar nasıl söylemeden duracağımı düşünüyorum 🤭
Annesininportakali53 Twinsmelek adetin geçti mi kuzum kan verseydin sağlık ocağından kac haftalik olduğunu bilir öyle giderdin eğer daha yeniyse kesesi bile gorunmeyebilir🥰
Twinsmelek Annesininportakali53 normalde adet günüm bugundu ama dün gece internetten erken gebelik belirtilerine baktığımda birçok seçenek vardı kendimde gördüğüm bu sabah korkarak da olsa yaptım testi
Twinsmelek Annesininportakali53 uygulamada 4 haftalık olarak gözüküyor şuan randevu bulmaya çalışıyorum
Annesininportakali53 Twinsmelek o zaman görünmez canım gitsende doktora sadece kan testi yapar istersen gec tarihe al kan testi takibi saglikocagindada yapiyorlar 10-15 gün sonra keseyi feln görürsün 🥰