Esragoren Biz şu an 31+1 haftaligiz 2 gün önce kontrole gittim doktor bebek kanala yerleşmiş normal bir durum dedi ama kanala normalde 36 .haftadan sonra yerleşirmis bilgisi olan yazabilir mi erken doğum yapmak istemiyorum 🥺
Bebikkcik Esragoren tatlım benimde 32 de yerleşmiş dedi doktorum şuan 36+3 olduk her şey normal ilerliyor korkma bazı bebekler erken yerleşebiliyor 😌
myangelson Esragoren benim bildiğim yerleşmesi önemli değil doğum başlaması önemli onlar da kasılma sancı vs olunca oluyor canım panik yapma. Zaten öyle bir risk olsaydı doktor uyarirdi bak erken doğum riskin var şunlara dikkat et diye. Allah yardımcın olsun 🙏🏻🌸
Annesininportakali53 Esragoren 27 den sonra yerlesebiliyorlar çoğunluk 36 da yerleşmiş oluyor yerleşmesi daha iyi bazı bebekler yerleşmiyor bile bu size sıkıntı yaratmaz
Pineapplee Esragoren benimde bebisim 32 den beri kanala yerleşmiş durumda bi sorun yok herseye olduğu gibi devam ediyorum şuan 36 haftayı geçtik ☺️ Plasentamiz yaşlanmaya başladığı için 2 hafta sonra suni sancı falan deniycez 😂 o zamana kadar doğsun diye uğraşıyorum ama bebisin keyfine bağlı endişelenmeyin