uykucusirin Bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım ama hangi deterjanla yıkayacağıma karar veremedim. Sizlerin önerebileceği deterjan var mı 🙂
marnus uykucusirin green clean temiz içerikliymiş. Onun deterjanı, yumuşatıcısı, leke çıkarıcısını aldım
benito uykucusirin green moms aldım temiz içerikli diye. 80 yıkaması 179 tl kargo bedavaydı. Henüz kullanmadım ama parfümsüz, içinde zararlı hiçbir kimyasal yok.
Muk02- _ozlmm bende aldım ama tekrar durulama yapmadım siz yaptınız mı gyıkadım ütüledim kaldırdım içim hiç rahat değil aslında çünkü granüllü alırken makina gözünden orada donuyor elimle itiyorum içine aldığnda da 30 derece de ne kadar yıkıyor kıyafetlere yapıştı mı acaba durulandı mı iyi bir sürü koyafet tekrar yıkamak ütülemek çok zor sizinkinde öyle bişe yaşadınız mı
Fatma32 Siveno marka sivi deterjan aldim. Tamamen doğal kokusuz. Yumuşatıcıya gerek yok diye okumuştum bende kullanmadım. Giysiler yumusacikti gerçekten de gerek yokmuş.
mrs-nobody Green clean, incia, siveno, minoris, green moms temiz içerikli güvenilir markalar.. bende içlerinden birini alacagım.. yumusatıcı düşünmüyorum sıvı deterjan ve leke çıkarıcı yeterli gelir sanırım ilk aylar için
_ozlmm Muk02- Deterjan bölümünde hiç deterjan kalmamıştı ben itmedim ama kısa program olarak 15 dakikalık vardı makinemde 15 dakika yıkadım sonra 25 dakika da sadece durulama da yıkadım 15 dakika da belki iyi durulanmaz diye içim rahat etmedi ☺️
Gmzbiri uykucusirin e bebekten sıvı baby me marka deterjan alıp yıkadım kokusu yok denecek kadar az zaten öyle olması daha iyi. Leke çıkarma konusunda başarılı mı test etmedim henüz bebişim doğmadı ama ilk kullanım için hoşuma gitti🤗