Eveeet… çok şükür bende evladımı kucağıma aldım… salı günü 40+1 de kontrol amaçlı doktora gittim. Doktor muayene ettiğinde 4 cm açıklığın var dedi , şok oldum çünkü ne bir ağrı ne bir sızı hiç bişi hissetmiyorumdum neyse işte seni böyle gönderemem gününde geçti deyince yatışım yapıldı, suni sancıya başlandı. İlk bir saat ağrılarım başladı fakat bebeğin kalp atışlarında problem vardı önce acaba karnında kakasını falan mı yaptı diyip suyumu patlattılar su normaldi belki bi seferliktir deyip suni sancıya devam ettik ama zaman ilerledikçe kalp atışı 180 leri bulmaya başladı. Doktorum acil sezeryan deyince beni bir ağlama tuttu ki sormayın . Çünkü en çok korktuğum şey başıma geliyordu. Neyse mecbur girdik sezeryana yarım saat içinde çıkarmışlar kızımı.. meğersem kordonu boynuna kollarına her yerine dolanmış.. iyi ki dedim iyi ki normal doğuruncam diye tutturmadım. Şimdi meleğim sağlıklı ve kollarımda çok şükür… hep derlerdi anlamazdım nasıl geleceğine bebek karar verecek diye, kızım normal doğmak istemedi yapacak bir şey yok maalesef. Diyeceğim o ki kendinizi sürecin akışına bırakın o bir yol bulup illa ki geliyor