kalbiminpariltisi Mrvbnbg2208 ben de şuan çok düşünüyorum yine hemen olacak sandım bu üçüncü deneme ama yok gibi hissediyorum en iyisi forumu kapatmak
Elifs15 Coocooelif sen dış gebelik mi geçirdin o zmn. Benmd kese bebek net bişe görünmüodu değerim yükseliodu. Benmde 2.dozdan snra düştü
Seyma06 kalbiminpariltisi Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin inşallah 🙏 herşeyde vardır bir hayır aklına kötü şeyler getirme ❤️
Mfyy kalbiminpariltisi hangi geniniz mesela benim 3 genim heterozigottu doktorlar önemsemedi ama hep düşük yaptım bence araştırın şimdi doktorumu değiştirdim kan sulandırıcı kullanacağz bunları görmezden gelemeyiz dedi
kalbiminpariltisi Mfyy tek bir genım ama ısmını hatırlayamıyorum doktorumdan çok memnunum kesın bundan olmuştur diyemeyiz çünkü heterizigot ama dedi gebe kalmadan önce hap ve gebe kalınca da iğne başlıcaz her ihtimale karşı dedi. Doktorum çok iyi ve bilgili
Melisssssss kalbiminpariltisi erken öğrenmek zır birşey aslında olabildiğince geç öğrenmek daha iyi çünkü en azı dan acaba kalmıyor aklında kalp atışı vb herşey için kese oluştu mu oluşacak mı acaba bebeği görecekmiyiz çok zor bir kimyasal bi düşük oldu Benin bu ay gecikme olmadan test yapmıcam
Mfyy kalbiminpariltisi mtfhr geni folat ile ilgili folat formda kullanmanız lazım doktorunuz kim istanbulda mısınız
Nujinkanat Benim geç döllenmeydi kalp atışıni hiç duyamadım bugün 8 haftaya girmem gerekirken bebeğin 6 haftada kalbi durduğunu öğrendim yıkıldım 😔😔 ve ben geç fark etmiştim erken gitseydim keşke 😢😢💔 hep diyodum biraz beklim belki duyarım.
Melisssssss Nujinkanat hayırlısı olsun inşallah canım benim yA çok üzücü bir durum ne yaparsan yap olmuyor rabbim ne derse o işte hepsi allahtan en kısa sürede inşallah dolar kucağın
kalbiminpariltisi Mfyy İstanbul’dayım diyebiliriz gebelik öncesi kan sulandırıc mthfr c677t heterizigot
kalbiminpariltisi Mfyy Benım doktorum öyle bir şey demedi daha önce de söylediğiniz türde bir şey duymadım bu genle ilgili neye dayanarak söylüyorsunuz
Mfyy kalbiminpariltisi internetten araştırma yapabilirsiniz ayrıca facebookta kan sulandırıcı kullananların grupları var oradan da çok şey öğrendim çünkü benimde mtfhrler ve pai heterozigot 5 tane kimyasal yaşayınca okumadığınız bakmadığınız yer kalmıyor :)
Ozgectndg kalbiminpariltisi benimde çok büyük korkum adetime 6 gün kala öğrendim hamile olduğumu birde 2 yaşında kıZım var adetime daha 3 gün var bugün kan verdim boş gebeliğim var önceden şu an hamileyim ama daha muayene olmadım kan sonuçları alınca Perşembe günü gidicem ilk kontrole
kalbiminpariltisi Ozgectndg Benım de beklenen adetim cuma günü dua edin inşallah hamileyimdir ❣️Hayırlısıyla kucağınıza alın siz de inşallah şuan kan sulandırıcı kullanıyorum gebe kalırsam da iğneye başlıcaz 🙏
kalbiminpariltisi Mfyy folik asit kullanıyorum zaten gebe kalınca da iğneye başlıcam yani doktorun dedikleri bunlar başka bir şey bilmiyorum açıkçası
Mfyy kalbiminpariltisi benim gittiğim doktor vardı benim 1 senemi çaldı iğne başlayalım dedim kese görmeden başlamam dedi ne yapacağız düşükleri diyorum deneyeceksiniz diyor en sonunda bir gün gittim dedi ki 17 tane düşüğü olan hastam vardı dedi o günden sonra bıraktım o doktoru 17 tane düşük yaparken sen ne yaptın diyemedim Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın genetik testi rahim filmini olsun iğneleri veya çoğu yapacağım testleri forumda okuyarak doktorlardan gidip ben istedim