Aysef27 eylulmomm rabbim bir avazda kirtarsin canim sakin kalmaya calis suan bende kivraniyorum 10 dakkada bir geliyo benim sancimda geldiginde yerimden de kipirdayamiyorum socak bi duş alip bende biraz daha bekleyip hastaneye gecicem isal oldum sabahdan beri tuvalete gitmekden bi hal oldum tuvalete gitme ihtiyacim oluyo diye sirf hastaneye gitmiyorum suan suyumda gelmedi
Nus_12 eylulmomm Allahm hayrla kucaginiza almayı nasip etsin çok ağır bı acımı nasipse benimde yakın doğum günlerim
Nurgul_nurgul eylulmomm geceden beri aklım sizdeydi bir avazda kurtulun inşallah Allah kolaylığını versin sağlıkla kavuşun miniğinize🤲🏻
gizemrdpl eylulmomm bi nefeste gelsin insallah sağlıkla miniğini kucağına al canım dualarım seninle ve tüm doguracak hamilelerle 🙏🥰
eylulmomm Doğurdum çok şükür ki,kar 11.30 da geldi minik kızım kendimi iyi hissettiğim Zaman doğum hikayemi sizkerle paylaşırım 🥰♥️
tecrubesizanneadayi12 eylulmomm rabbim kurtarsın su gibi gelsin sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi bir oh çekin herşeye değdi diyin🥰
Aysef27 Duygunas Duygunas 4 dakikada 1 sancim gelene kadar gitmedim hatneye gittigimde 5 cm acilmama vardi ama sancim duzenliydi sonra 7 cm sonra suyumu patlattilar