Akbasinci Sancim 7 dk da bir uyandim sabah nisan gelmedi suyumda gelmede gecen hafta nisanim gelmisti sanirim herhalde kanli bir akıntıydı suan evdeyim sancimin sıklaşmasinı bekliyorum bol dua edin bana olurmu 🥰🙏
Duygunas Akbasinci 38+6 dün kaç saat belime kasıklarıma sancı girdi gece de aynı şekilde ama şuan uyandım sızlıyor sadece kandırdı beni kerata
Deletedmom_7 Akbasinci ay ben de 39+0 umarım ben de bu 39 un içinde doğururum sizin gibi nişan falan bir şey henüz bende gelmedi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip edin yazın olur mu gelişmeleri 😊🤗
Duygunas nushh dayanılmıcak oturamıycagınız bi.agro her 2 dk 1 dk gelen bi agrı olur zaten ozmn doğum
bebetonunannesi16 Akbasinci doğurunca haber ver merak ederiz sağsağlim bi avazda doğurursun inşallah 💞 darısı bizim başımıza
gizemrdpl Akbasinci bende 39+ tam canım sağlıkla kucağına al inşallah meleğini🙏😍 bi nefeste doğar insallah ağrısız acısız
Akbasinci Dogurdum kizlar oglum yanimda sukur Allah hepinize kolay dogum nasip etsin suni aldim ama cok hafif verdiler dıs dikisim yok ic dikisim var sadece oda eli yuzunde geldi kuzucuk
Bebitooo Akbasinci Allah’ım çok şükür 😂 kaç dakikaya düşünce gittin sancı nasıl birşey ne kadar açıklığın vardi
eyuphaneylul1422 Akbasinci maşallah🧿 darısı dogurmayanlara benımde suan kasıklarımda sancı var gıdıp geliyor ama yalancı sancı da olabılır belime vurmuyor cunku sızın nasıl oldu