_ipek_Ayaz_ 7 aylık olduk normalde çok hareketli ama 2 gündür hareket var ama çok az ve yavaş önceki gibi hızlı vurmuyor yaşayan varmı 7.aya girer girmez öyle oldu Doktora gitmelimiyim😟
Abcd12 _ipek_Ayaz_ bende 7 aylık jamileyim aynı sorunu yaşıyorum burda çok okudum sorun olmaz inşallah
Pineapplee _ipek_Ayaz_ bende de ara ara yavaşlama atakları oluyor her seferinde endişeleniyorum.. genelde ya bebis uyuyor oluyor yada büyüdüğü için oynayacak yeri azalmış oluyor 😂 36 dayız biz bakalım daha neler olacak
Minianne04 _ipek_Ayaz_ benim her hafta oluyo 34 haftadayım endişelenmeyin büyüme ataklarında bebek durgun oluyomuş ertesi gün düzeliyor ama azalma gitgide çoğalırda hemen git hiç bekleme ben kaç kere gittim aynı sorundan muayeneden çıkınca hareketleri çoğalıyordu şaka gibi
_ipek_Ayaz_ Abcd12 inşallah Doktorumu aradım endişelenme dedi ama yine de yarına kadar bakarım olmadı gider bi görünürüm
_ipek_Ayaz_ Pineapplee Bende büyüyor ondan mı dedim ama normalde çok hareketli böyle olunca korktum biraz
_ipek_Ayaz_ Minianne04 Sabaha kadar uyumadım hep kontrol ettim Doktorumu aradım korkma ama çok istiyorsan gel dedi
Pineapplee _ipek_Ayaz_ ben cok endiselenince acile gidip bi nst çektiriyorum.. ben rahatlayınca bebiste oynamaya başlıyor sizde içiniz rahat değilse gitmekten zarar gelmez 🙏🏻