Yildizayz Kızlar 15+4 haftaligim normalde sabahları midem bulanırdı dün hiç olmadı mide bulantısı uykum çok gelirdi dün mesela hiç uyumadim merak ediyorum birşey mi oldu diye 😏🙏🤲 sizde de böyle oldu mu ? ❤️
Gulsen4224 Yildizayz günaydın korkma canim hamilelikte dengeler değişebiliyor bi gün iyi bi gün kötü 🙂
hepoyleolurzaten Yildizayz Çok normal bir durum endişe etmeyin zaten genelde mide bulantısı bi anda bıçak gibi kesilir. Benim doktorumda öyle söylemişti, 12.haftama kadar her gün kustum, sonra bi anda kesildi. 🤗
Deletedmom_51 Yildizayz Canım yavaş yavaş belirtiler azalıyor artık ikinci trimester gerçekten çok rahatmış bu konuda 😂 ben de korkuyordum ama bi sıkıntı yok çok şükür 16+6’yım bende :)
Dedimolabilir Yildizayz evet 13 haftaligim bende cok sukur gecti bulantı. Ama hala tatli yiyemiyorum bazi kokulara tahammülüm yok. Vitaminler mi iyi geldi hava sogudu omu iyi geldi sukur valla.
Yildizayz hepoyleolurzaten aynen şimdiye kadar devam ediyordum dünden beri olmayınca merak ettim teşekkür ederim 🙏❤️
Yildizayz Gulsen4224 amiiin rabbim isteyen hak edecek ailelere nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲❤️