Dilekbudak Acil bı yardım edin kızlar. Doğum yapalı 3 gündür sütüm gelmiyo sıkıyorum yok sagmaya çalışıyorum yok çıkmıyor
benkosarim Dilekbudak öncelikle stres yapmayın stres yaptıkça sütünüz gelmez eczaneden Humana süt arttırıcı Çay bulgur pilavı en çok tavsiye edilenler bebeğinize bakın ona bakarak emzirin sütünüzü sağın endişe etmeyin mama ile de çocuk büyür ama siz de öncelikle kendinize odaklanın sıcak bir duş alın rahatlayın her şey psikolojide bitiyor
cigdem4154 Dilekbudak canıım hiç kafana takma ilk 5 gün benimde hiç gelmemişti ben mecbur 5 gün sonra mama verdm petibör büskivi soda çok içtim süt yapıyot güzel streste yapma doğumdan sonra herkesn hemen gelmiyormuş
Nsrn1 Dilekbudak benim de bugün doğumumun 3.günü ayın 6sında doğum yapmıştım 3.güne girdik ve bebeğim çok fazla ağlıyordu dün. Sütüm mü az acaba diye sağdık ve iki memeden sadece 1 çay kaşığı sütüm geldi. Çok üzüldüm çok ağladım ama sonra psikolojimin iyi olması gerektiği aklıma geldi ve hemen eşiminle konuşmak için odamıza girdik biraz ona sarıldım ağladım üzüntümü endişemi dile getirdim. Onunla konuşmak çok rahatlattı beni. Sağma makinasıyla 4-5 çekişte ancak 1 damla düşerken kendim bebeğimi emzirmek için kucağıma aldığımda elimle mememi sovazllayıp sıktığımda 2 damla çıkıyor hemen. Moralinizi düzeltin bebeğiniz uyuduğu anda siz de hemen uyuyup dinlenin. Rezene içebilirsiniz. Bir de Mi-mum adında bir damla önerdi bana eltim o da sütü arttırıyormuş. Dün gece eşim hemen aldı geldi ben de kullandım inşallah etki etmiştir.
benimmdunyamm Dilekbudak sütü kesinlikle şekerli şeyler çok getiriyor tatlı falan ye bulgur ye bol su iç benim hastanede gelmişti sütüm ama az az sonra bebeğe üzüldüm stres yaptım yemek falan yemedim annemgil kızdı sütun hiç gelmez diye sonra soğan yedim her yeemk yanında hazır anne çayı var humana ondan içtim tatlı yedim bol su hemen göğüslerim de bir ateş oldu birden doldu inan ki göğüslerim sicak duşa gir stres yaparsan gelmiyor
Merveofs Canım sık sık bebeği emzirmeye çalış o çektikçe süt inecektir Allah’ın izniyle. Komposto, bulgur, kuru dut süt yapıyor. Bir de bak şu tarif var dene istersen
R94_ Dilekbudak canım bende ilk doğumumda erken doğum olmuştu kuveze alınmıştı sütüm gelmedi hemen. Hastanedelerde süt sağma makinası ile iki üç kez sagdiktan sonda kendikiginden gelmeye başladı. Süt sağma makinasi çok faydalı daha sert çektiği için kanallar aciliyor
Mer93 Bol bol su için 3-4 litreyi bulsun. sürekli duşta sıcak su tutun göğsünüze masaj yapın sıcak havlu koyun stresi uzaklaştırın ve aklınızdan kesinlikle sütüm yok gelmiyor yetmiyor bunu çıkarın kendinizi böyle baskılarsanız sütünüz gelmez. Tarakla masaj da iyi geliyor demişlerdi bunu bilmiyorum. Kuvvetli bi makinayla göğsünüzü sağın sağarken de bebeğinizin fotoğrafı falan varsa onu alın bi eldiven çorap kıyafet ne varsa göğsünüzün üzerine serin size onu hatırlatacak ne varsa onu düşünün hep ve ne kadar çıktı falan diye bakmayın kendinizi rahatlatın ilk önce
R94_ Dilekbudak cnm bitane al imkanın varsa tabi eczaneden belki faydası olur inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
PapatiA Dilekbudak AA onu bılmıyordum o zaman pompalarla arada sağ sıcak bol su sağmak getirir diye bılıyorum yemene ıcmene dıkkat et