Saribezlikadin Kızlar karnımın içinden resmen osuruk sesi geldi zorrrrrt diye bebeğim zaten ters dönmüş yani poposunun olduğu yerden osurmasi mümkün mü ama bebekte böyle osurmaz ki o ses neydi öyle resmen midemden zorrrt diye osuruk sesi geldi
Mavidunyamm Saribezlikadin Midenden o sesin gelmesi gayet normal. Bebekten gelmez o. Ayrıca osuruk sesi değil guruldamadir osuruk olsa duramazsin
gurbetcianne97 Saribezlikadin canım öyle bir şeyi duyman imkansız. 🙈 ya midenden gelmiştir ya bağırsağından 😅
Sahranr Saribezlikadin bazen bendede öyle sesler geliyor acaba bebekmi osuruyor diye aklıma gelmiyor değil 😂🤣🤣
Saribezlikadin Sahranr kiz koca adam osurugu gibiydi bebek osursa bile de öyle osurmaz ki 2 kere geldi dedim ne oluyo iceride 😀😀
Dilser Bende de bazen öyle sesler geliyor ama ben eğilip kalkınca öyle oluyor karın boşluğu diyip geçiyorum
Saribezlikadin Dilser evet tuvalette filan oluyo bazen de eğilince onu takmiyodum ama bu dümdüz yatarken geldi anlam veremedim 😀
Seyma06 Saribezlikadin hahaha doğduğunda gör onu kızım doğduktan sonra bir gaz yapardı biz eşimle birbirimize bakardık senden mi geldi ses diye ,😂😂😂
Ysmndnz Saribezlikadin çişini hissetmiş olabilirsin bende sormuştum doktoruma poposu tam kaburgamin orada çişini yaparken hissediyorum bazen baloncuk çıkarır gibi pitipiti pitirdiyor
Saribezlikadin Ysmndnz heralde benim suyumun sesiydi biraz araştırdım da ya da içimdeki gaz olabilirmis
Saribezlikadin Seyma06 benim oğlum tık tık tık diye osururdu 2 gece cok korkmuştum cama biri vuruyo sandım 10 tane atiyodu pes pese 😀
Serpilali01 Saribezlikadin ahahahahaha o kadar güldüm ki yazdıklarınıza rabbimde sizi güldürsün 🥰sağlıkla gelsin bebisiniz