AylaHilal Merhaba kızlar, özellikle tecrübeli annelerden bebeklerin 0-12 aylık dönemi için önerebilecekleri gelişim,sağlık,beslenme,psikoloji vs. Kitap isimleri bekliyorum. Ya da doğum süreciyle ilgili bilgilendirici motive edici kitaplar olabilir.
Trapezunta AylaHilal yaa dün ben de aynı başlığı açmak için girmiştim sonra şarjım bitince kalmıştı öyle. Çok sevindim bu başlığı görmeye😍
Nil- AylaHilal bebekler ne ister koridor yayınları anlaşılır bir dille yazılmış bir kitap tavsiye ederim
Egemen_ozgur_annesi AylaHilal o kadar çok kitap varki ama şuan yazamıyorum çünkü ev taşıyacaz diye hepsini koliledim kitaplarımın canım. Oğlum da 4 buçuk yaşında olduğu için ilk okuduğum kitapların adını hatırlayamıyorum. Ama hatırladığım kadarıyla önerebileceklerimi söyleyim sana Konuş ki dinlesin dinle ki konuşsun Köpek gibi büyütülmüş çocuk Bütün beyinli çocuk Manyak anne =bu çok eğlenceli bir kitap😊 Bağırmayan Anneler Korkma iyi bir annesin 0-7 yaş arası Bebeğim Ne ister Wandorf yöntemi ile harika bebek yetiştirme Valla o kadar çok ebeynlik kitaplarım var ki ve hala da alıp okuyacağım listesinde olan o kadar çok ki. bunlar bende etki bırakanlar diğerlerini hatırlayamıyorum şuan
Biranne11 Bebekler ne ister kitabı. Yazarı : Dr elif pınar Çakır. 0-2 yaş bebek gelişimini ay ay akıcı bir üslupla anlatıyor. Okurken hiç sıkılmıyorsunuz. Mutlaka almalısınız :)
ozgeozcan 📍Bebeğimle oynuyorum 📍Uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz Sinem Özen Canbolat kitapları bende tavsiye üzerine aldım ikili de satışı var trendyol da zaten Ebeveyn bebek ilişkisi hakkında
Eylul10 Bebek Rehberi İlk Bir Yıl - Görkem Astarcıoğlu https://www.hepsiburada.com/bebek-rehberi-lk-bir-yil---grkem-astarciolu-p-HBV00000E40X4?magaza=KitapAbi&url_src=ios-product-detail Yeni Annelere Mucize Çözümler - Melinda Blau, Tracy Hogg https://www.hepsiburada.com/yeni-annelere-mucize-zmler---melinda-blau-tracy-hogg-p-KGUN40266?magaza=G%C3%9CN+YAYINCILIK&url_src=ios-product-detail Bu iki kitap 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Egemen_ozgur_annesi AylaHilal bir de hamile isen muhakkak Ayşe Önerin hamilelik ve bebek bakım kitabını da tavsiye ederim çok güzeldi, beğenmiştim ben onu da.
AylaHilal Hepinize çok teşekkür ederim yarın hemen kitapçıya gidiyorum çok heveslendim, minnoşuma entellektüel olarak hazırlanmam lazım :)))
Mervetnl AylaHilal Bir psikolog listesi; Sihirli Yıllar Bebekler ve anneleri Anne baba ve çocuk arasında Başlangıç noktamız ev Harika haftalar Bunlar düzenli olarak önerdiğim kitaplar 🎈